Yeni Nesil Araba Kiralama Servisi

Yeni Nesil Araba Kiralama Servisi

Yeni nesil araç kiralama servisi ile hem araç kiralayabilir hem de aracınızı kiraya verebilirsiniz.

Son yıllarda artan araba kiralama servisi hizmeti, özellikle 2010 yılından sonra tamamen başka bir boyuta geçti. İnternetin günlük hayatımızı tamamen ele geçirmesiyle birliktebirçok sektör tamamen internet ortamında ticaretini sürdürmeye başlamış ve neredeyse tamamen online olarak işlerini yürütür hale gelmiş durumdalar.

Bundan 10 yıl kadar önce araba kiralama hizmeti, birçok yerde yokken olan yerlerde debelirli lokasyonlarda bulunuyordu. Bunun yanı sıra da herkesin araba kiralaması mümkün değildi. Hem fiyatlar oldukça yüksekti hem de araç kiralayabilmek için gereken şartlar oldukça katıydı. Fakat günümüzde gelinen noktada bu durum tersine döndü. Artık her lokasyonda araç kiralama servisi bulunmakla birlikte artık oturduğumuz yerden araç kiralama işlemi yapabiliyoruz.

Kişiden Kişiye Araba Kiralama Servisi

Yazımızın ilk paragrafında da belirttiğimiz gibi kişiler artık internet üzerinde birkaç  tıklama ile diledikleri araçları kiralayabiliyorlar. Düşünün nerden nereye? Bir zamanlar sadece belirli lokasyonlarda olan araç kiralama hizmeti artık bir tık ile ayağınıza kadar gelebiliyor. Hatta ve hatta bildiğimiz klasik araç kiralama servisi tamamen farklı bir boyuta taşınmış durumda. İşte bu noktada yeni araç kiralama servisi diyebileceğimiz “Kişiden Araç Kiralama” hizmeti ortaya çıkmış durumda.

Kişiden araç kiralama hizmeti son yıllarda popüler bir hale gelmiş durumda. İlk olarak Amerika’da ortaya çıkan bu hizmet sonraları tüm dünyada adından söz ettirmeye başlamış durumda. Tabi ülkemizde de bu hizmete yönelik çeşitli yatırımlar bulunuyor. Ülkemizde bugün itibariyle 4’den fazla firma kişiden kişiye araç kiralama hizmeti veriyor. Peki kişiden araç kiralama hizmeti neden bu kadar fazla tercih ediliyor?

Öncelikle kişiden araç kiralama hizmetinin son dönemde oldukça fazla tercih edildiğini söyleyebiliriz. Kişiden araç kiralamada 3 taraf bulunur. Araç kiralayanlar, aracını kiralayanlar ve firma. Bu noktada bu hizmette her 3 tarafta çıkar sağlamaktadır. Aracını kiralayan kişi aracının boşta durması yerine kiralaması ile maliyetinden kurtulur ve ekstra gelir elde etmeye başlar. Hem aracın sabit maliyetlerini (sigorta, vergi gibi) öder hem de kalan ücret ile de ekstra bir gelir sağlamış olur. Araç kiralayan kişi ise piyasa fiyatının çok altında bir rakama araç kiralama hizmeti almış olur. Bu da onun en büyük avantajıdır. 3. taraf aracı firma ise kendi filosunu oluşturmadan sadece aracılık ederek araç kiralama hizmeti vermiş olur.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.