Yeni meydan suyu kaldıramadı!

Yeni meydan suyu kaldıramadı!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Konevi Kent Meydanı tamamlanmasına rağmen yağan yağış sonrası su bastı.

300 araçlık otopark üzerine yapılan meydanda tahliye sistemlerinin yanlış yapılması nedeniyle yağış sonrası biriken sular tahliye olmuyor. Meydanda oluşan su birikintileri adeta küçük bir göleti andırıyor. Yapımına 2013 yılında başlanan ve uzun süre geciken otopark ve meydanın yapımı nedeniyle esnaf ve vatandaşlar da mağdur olmuştu. Meydanın tamamlanmasının ardından ilk yağışta, gider eğimlerinin verilmemesi ve tahliye hatlarının yanlış yapılması nedeni ile oluşan su birikintileri meydanı kullanılamaz hale getiriyor. Oluşan su birikintileri yağışın kesilmesinden saatler sonra bile tahliye olmuyor.

22.20150630121718.jpg

İsmail Ulu isimli bir vatandaş, yapılan işlerin göze hitap ettiğini ancak altyapının günü kurtarma adına yapıldığını belirterek, “Maalesef günü kurtarma adına yapılan iş günü de kurtaramamıştır. Bir yağışta meydanda oluşan su birikintisi tahliye olmuyor. Vatandaş meydandan geçemiyor. Burası daha yeni yapıldı. Nasıl bu kadar basit bir iş yapılıyor. Bu işi bir denetleyen yok mu?” şeklinde konuştu.

HÂLİD ŞEN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum