Yedincilik zora girdi!

Yedincilik zora girdi!

Yeşil Beyazlı temsilcimiz, Çaykur Rizespor önünde 2 puan kaybedince 7'ncilik şansını zora soktu. Kartal'da futbolculara iki günlük izin verildi. Bursaspor hazırlığı yarın başlayacak

Torku Konyaspor’da Rizespor maçından sonra futbolculara iki gün izin verildi. Ligin 33. haftasında, Cumartesi akşamı Çaykur Rizespor ile berabere kalarak 7’ncilik şansını zora sokan Torku Konyaspor’da 1 puan teselli oldu. Rakibi karşısında ikinci yarıda daha iyi mücadele eden ve oyunun hakimi olan yeşil-beyazlılar  dünü dinlenerek geçirdiler. Kartallar bugün de izin yapacaklar ve son hafta Bursaspor ile deplasmanda oynanacak maçın hazırlıklarına Salı günü öğleden sonra yapacakları antrenmanla başlayacaklar.

Kayseri Erciyesspor, Karabükspor ve Balıkesirspor’un küme düştüğü ligde son hafta maçlarının programı hafta içerisinde açıklanacak. Başakşehir, Trabzonspor ve Bursaspor arasındaki Avrupa kupalarına katılma mücadelesi nedeniyle bu üç takımın 34. hafta maçlarının aynı gün oynanması beklenmekte. Torku Konyaspor, Çaykur Rizespor beraberliğiyle lig 7’nciliği şansını zora soktu. 45 puanla Lig 8’inciliğini garantileyen yeşil-beyazlı takımın sezonu 7. sırada kapatabilmesi için son maçta deplasmanda Bursaspor’u yenmesi, Mersin İdmanyurdu’nun da sahasında Başakşehir ile berabere kalması veya yenilmesi gerekmekte.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.