Yazır'a değer katan proje

Yazır'a değer katan proje

Konya’nın inşaat sektöründeki en prestijli firmalarından olan Adem Bulut İnşaat’ın Yazır’da yükselecek yeni projesi Ada Park, özellikleri ile tüm ihtiyaçlarınıza cevap verebilen bir proje olacak

İnşaat sektöründe güvenin adı olan Adem Bulut İnşaat, lüks bir proje ile daha Konyalıların huzuruna çıkıyor. Yaptığı projelerle müşterilerinin her zaman gönlünü kazanan firmanın yeni projesi 200 daire ve 20 adet ticarethanesi bulunan Ada Park.  3artı 1, 4 artı 1 ve 5 artı 1 dairelerden oluşan Ada Park, tüm ihtiyaçlara cevap verebilen bir proje olma özelliği taşıyor. Türk hamamlı banyo, yemek odalı ve kızartma üniteleri ayrı mutfaklar, kiler ve çamaşır odaları ile son derece kullanışlı daireler Ada Park’ta sizleri bekliyor. 17 bin metrekare yeşil alana sahip projede daire başı 2 arabalık kapalı otopark mevcut.  Proje hakkında bilgiler veren Adem Bulut İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Adem Bulut, Ada Park’ın Yazır’ın geleceğine değer katacak bir proje olduğunu ifade etti.

Adem Bulut, “Adem Bulut olarak son projemiz; Ada Park. 200 daire ve yaklaşık 20 adet ticari iş merkezi olacak. 3 artı bir 4 artı bir ve 5 artı bir lüks dairelerden oluşacak olan projemize Yazır bölgesinin en prestijli projelerinden olacak. 4 ve 5 artı bir daireler geniş ve fonksiyonel dairler olacak. Türk hamamı, banyo, yemek odalı mutfak, kızartma ünitesi, dairenin içerisinde kiler ve çamaşır odaları yer alacak” dedi.

SIKIŞTIRILMIŞ BİR PROJE OLMAYACAK

Ada Park’ın sıkıştırılmış bir proje olmayacağını ifade eden Adem Bulut, “Kapalı otoparkın yanında bir de açık otopark yer alacak. Kapalı otoparkımız daire başı iki araba kapasiteli. Yine projemizde 17 bin metrekare bahçe ve yeşil alan yer alacak. Yani sıkıştırılmış bir proje olmayacak. Manzarası ve konumu ile son derece beğenilen bir proje olacak. 2018 baharında başlayacağımız Ada Park’ı 2 yıl gibi bir sürede tamamlamayı hedefliyoruz” diye konuştu.

MÜTEAHHİTLİĞİN TANIMI YAPILMALI ARTIK

İnşaat sektörü hakkında genel değerlendirmelerde de bulunan Adem Bulut, müteahhitliğin tanımının yapılması gerektiğini vurguladı. Bulut, “Müteahhitliğin tanımı yapılmalı artık. Bu noktada büyük sorun yaşanıyor. Şehrimizi ve halkı üzmeyecek isimlerle inşaat sektörü devam etmeli. Aynı şekilde sektörümüzle ilgili yönetmelik ve mevzuatlar da tam oturmadı” ifadelerini kullandı.  Belediyelerin arsa üretmede zorlandığını vurgulayan Adem Bulut, arsa sahiplerinin de müteahhitleri yorduğunu ve birçok projenin çıkmaza sürüklendiğini dile getirdi.  “Ada Park harici farklı konsept ve iş merkezi alanında çalışmalarınız olacak mı” sorusunu da cevaplayan Adem Bulut, “Şu an iş merkezi ve sanayi alanında da doyum var. Bir dönem ciddi talep vardı ama artık doyuma ulaştı. O yüzden biz ismimize yakışır konutlar yapmaya devam edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.