Yaz okullarında son dokunuşlar

Yaz okullarında son dokunuşlar

Yaz Spor Okulu’nda kayıtlar devam ederken, eğitimler 28 Haziran Salı günü başlayacak. Yüzme branşı dışında ücretsiz eğitim verecek Yaz Spor Okulu’nda belirli güzergâhlarda ücretsiz servis imkanı da sağlanacak

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından her yıl düzenlenen Yaz Spor Okulu için geri sayım başladı. Yapılan açıklamaya göre Yaz Okulu eğitimlerine 28 Haziran Salı günü başlayacak. 29 Ağustos’a kadar devam edecek Yaz Spor Okulu’na kayıtlar da devam ediyor. Özellikle ilköğretim çağındaki çocukların, tatile girdiği yaz aylarında serbest zamanlarını, uzman antrenörler nezaretinde düzenli ve en iyi şekilde değerlendirmeleri için mükemmel bir imkân olan spor okulları, aynı anda binlerce çocuğa ve gence hizmet verecek şekilde planlandı.

Kayıtları devam eden Yaz Spor Okulu’ndan 5-18 yaş arası çocuk ve gençler ücretsiz olarak faydalanacak. Halen İl Müdürlüğü’nden, şehrin belli noktalarına kurulan stantlardan ve antrenörler tarafından okullarda yapılan duyurularla kayıtlar tüm hızıyla devam ediyor. Atletizm, Badminton, Basketbol, Güreş, Halter, Judo, Karate, Masa Tenisi, Tenis, Tekvando, Voleybol, Yüzme (ücretli), Halk Oyunları, Kick Boks, Bisiklet, Cimnastik, Hentbol, Wushu, Boks, Okçuluk ve Satranç branşlarında hizmet verecek Yaz Spor Okulu’nda, öğrenciler belli güzergâhlarda ücretsiz servis imkânlarından da yararlanacak.

Sadece yüzme branşının ücretli olduğu Yaz Spor Okulu hakkında sporseverler detaylı bilgiyi ve kayıt formlarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü İl Spor Okulları Kayıt Merkezi’nden temin edebilirler. İrtibat telefonları şöyle: İl Spor Okulları İrtibat Telefon: 0332 322 79 48 (1134), Yüzme form ve kayıt bilgileri için irtibat: 0332 322 79 48 (1171).

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.