Yavru Kartal’ın aklı 3 puanda

Yavru Kartal’ın aklı 3 puanda

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden 1922 Konyaspor 15 Şubat Cumartesi günü deplasmanda 23.hafta maçında Afjet Afyonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Yavru Kartal dün Saraçoğlu Tesislerinde yaptığı çalışma ile hazırlıklarına devam etti.1922 Konyaspor Teknik Direktörü Salih Eken antrenman öncesinde saha içinde oyuncularla kısa bir toplantı yaptı.

Yeşil-beyazlı ekip zorlu deplasmandan galip gelerek ateş hattından bir adım daha uzaklaşmak istiyor.

Sezonun ikinci yarısında oynadığı 5 maçta 10 puan toplayan 1922 Konyaspor, son olarak 22. hafta karşılaşmasında sahasında Tarsus’u yenerek ligde kalma yolunda önemli bir 3 puanı hanesine yazdırdı. Puanını 24’e çıkaran ve 14. sıraya yükselen Yavru Kartal, yarın yine zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Devre arasında yaptığı hamlelerin ardından çıkışa geçen 1922 Konyaspor, kalan haftalarda da çıkışını sürdürerek kümede kalmak istiyor.

ANTRENMANA BAKLAVA DOPİNGİ

Kadir Renklibay ve İş ortağı Mümtaz Koçyiğit 1922 Konyaspor’un Afjet Afyonspor maçı antrenmanını ziyaret etti. İki isim futbolculara baklava ikramında bulunarak başarı diledi.

Hafta sonunda deplasmanda oynayacağı Afjet Afyonspor müsabakasının hazırlıklarını sürdüren Yavru Kartalı antrenmanda ziyaret eden Kadir Renklibay ve İş ortağı Mümtaz Koçyiğit tatlı ikram ederek başarılar diledi.

1922 Konyaspor’un geçtiğimiz hafta sonunda sahasında oynadığı Tarsus İdman Yurdu karşılaşmasında alınan galibiyetten ötürü tebrik ederek futbolculara tatlı ikramında bulundu.

Antrenman sonrası teknik direktör Salih Eken ve futbolcular ile tanışıp sohbet etme fırsatı bulan Kadir Renklibay ve İş ortağı Mümtaz Koçyiğit kalan haftalarda takımın başarılı sonuçlar alarak ligi üst sıralarda tamamlayacağına inandığın söyledi.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.