Yavru Kartal geçen sezona fark attı 

Yavru Kartal geçen sezona fark attı 

İkinci yarıda müthiş bir çıkış yakalayan 1922 Konyaspor, geçen sezona da 9 puanlık fark attı. Yavru Kartal, geçen sezon aynı dönemde 24 puanla ateş hattında yer alıyordu

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta ikinci yarıda sergilediği başarılı performansla dikkatleri üzerine toplayan 1922 Konyaspor, geçen sezona da 9 puanlık fark attı. İkinci yarıda oynadığı 11 maçta 19 puan toplayan Yavru Kartal, 28. haftayı 33 puanla tamamladı. Pilot takım, geçen sezon aynı dönemde 24 puanla ateş hattında yer alıyordu. Yeşil-beyazlı ekip, son anda kümede kaldığı ve 3 teknik direktörle çalıştığı geçen sezon oynadığı 28 karşılaşmada 4 galibiyet, 12 beraberlik ve 12 yenilgi almıştı. 1922 Konyaspor, bu sezon ise aynı maç sayısında 9 galibiyet, 6 beraberlik ve 13 yenilgi aldı.
1922 Konyaspor, ligin 29. haftasında deplasmanda oynayacağı Zonguldak Kömürspor maçının hazırlıklarını dün öğleden sonra teknik direktör Salih Eken yönetiminde Saraçoğlu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Temsilcimiz, zorlu Zonguldak deplasmanından da puanla dönerek, başarılı grafiğini sürdürmek istiyor. Ligde kalan 6 maçın 3’ünü dış sahada, 3’ünü ise evinde oynayacak olan Yavru Kartal, bu maçlarda alabileceği maksimum puanları toplayıp, sezonu en iyi noktada tamamlamayı hedefliyor.

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.