Yavru Kartal galibiyet peşinde

Yavru Kartal galibiyet peşinde

Konya Anadolu Selçukluspor’daKartalspor maçı hazırlıkları tamamlandı. Yeşil beyazlıların tecrübeli ismi Muhammet Yürükuslu, yollarına kazanarak devam etmek istediklerini söyledi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta 31. Hafta maçları bugün oynanacak. Temsilimiz Konya Anadolu Selçukluspor’daKartalspor maçının son hazırlığı dün yapılarak, çalışmalar tamamlandı. Teknik Direktör İlker Erdem gözetimindeki antrenman yaklaşık olarak 1 saat sürerken, Abdülkerim Bardakçı takımdan ayrı olarak çalışmalara devam etti.

“ÖNEMLİ BİR BERABERLİK ALDIK”

Yeşil beyazlılarda tecrübeli sol bek Muhammet Yürükuslu, Çankırıspor karşısında önemli bir beraberlik elde ettiklerini belirterek başladığı konuşmasını şu sözlerle sürdürdü, “Gerçekten deplasmanda oynadığımız karşılaşma ki takım adına da hayati öneme sahipti. Biz kazanıp ligi büyük oranda tamamlamak isterken, rakibimiz ise düşme potasından çıkma hedefindeydi. Zorlu bir karşılaşma oldu. Sonuç olarak sahadan yenilmeden ayrılmayı başardık. Beraberlik bizim adımıza kötünün iyisi. En azından rakibi altımızda tutmayı başardık. Alınan diğer sonuçlarda geçtiğimiz hafta lehimizeydi. Önemli bir beraberlik elde ettik, bu hafta devam ettirmek istiyoruz.”

“KAZANIP, LİGİ BİTİRECEĞİZ”

Muhammet bugün oynayacakları Kartalspor maçıyla alakalı olarak ise kazanıp ligi büyük oranda noktalamak istediklerini söyledi. Tecrübeli oyuncu, “Gerçekten zorlu bir karşılaşma daha bekliyor bizi. Sahamızda oynayacağımız maçtan galip ayrılmak istiyoruz. Güçlü bir takıma karşı oynayacağız. Sahaya çıkıp elimizden geleni yapacağız. İnşallah taraftarımızın da desteği ile sahadan galip ayrılacağız. Alınacak galibiyet bizim için ligin büyük oranda noktalanması demek. Umarım bunu başarırız. ” şeklinde konuştu.

MAÇ ATATÜRK STADYUMU’NDA

Spor Toto 2. Lig’in 31. Haftasında oynanacak Konya Anadolu Selçukluspor-Kartalspor mücadelesi Saat 14:30’da Konya Atatürk Stadyumu’nda oynanacak. Mücadeleyi Ankara Ulusal hakemlerinden Yiğit Peşin yönetirken, karşılaşmanın yardımcılıklarını ise yine Ankara bölgesinden Önder Yılmaz ve Vural Gül yapacak. Maçın 4. Hakemi ise Onur Albayrak.

NİHAT ERDOĞAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.