Yavru Kartal ‘Ateş’e düştü

Yavru Kartal ‘Ateş’e düştü

Sezonun 2. yarısına 3 maçta 7 puan toplayarak başlayan 1922 Konyaspor küme düşme hattında olan rakibi Başkent Akademi Futbol Kulübü’ne deplasmanda 3-1yenildi. Yeşil-beyazlı bu yenilgi ile küme düşme hattına geriledi

TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden 1922 Konyaspor sezonun 21. hafta maçında deplasmanda Başkent Akademi Futbol Kulübü ile karşılaştı. Yeşil-beyazlı ekip için büyük önem taşıyan maçı ev sahibi ekip 3-1 kazandı. Sezonun 2. yarısına 3 maçta 7 puan toplayarak başlayan 1922 Konyaspor ikinci yarıdaki ilk yenilgisini aldı. Yeşil-beyazlı ekip 6 puan değerinde olan bu maçtan ağır bir yenilgi alarak tekrar ateş hattına indi. Başkent Akademi ekibi ise aldığı galibiyetle 1922 Konyaspor’un üzerinde haftayı 14. sırada tamamladı.

Osmanlı Stadyumunda oynanan karşılaşmanın ilk dakikalarında ev sahibi ekip Başkent Akademi bulduğu golle 1-0 öne geçti. 1922 Konyaspor 10 .dakikada Ömer Bozan’ın golüyle 1-0 geriye düştü. Beraberlii yakalamak isteyen yeşil-beyazlı ekip 33. dakikada kalesinde 2. golü gördü. Ev sahibi ekip Yasin Abdioğlu ile farkı 2’ye çıkardı 2-0. İlk yarının sonlarına doğru 1922 Konyaspor teknik direktörü Salih Eken ilk oyuncu değişikliğini yaparak Fuat Duran’ın yerine İbrahim Serdar aydın’ı oyuna aldı. Maçın ilk devresi ev sahibi ekibin 2-0’lık skorla sona erdi.

Maçın ikinci yarısında beraberliği yakalamak isteyen 1922 Konyaspor 56. dakikada 3-0 geriye düştü. Yasin Abdioğlu kendisinin 2. takımının 3. golünü kaydetti. Bu dakikadan sonra tüm riskleri alan 1922 Konyaspor rakip kalede aradığı golü 86.dakikada Celal Hanalp ile buldu 3-1. Ancak bu gol 1922 Konyaspor’a puan için yeterli olmadı. Yeşil-beyazlı ekip küme düşme hattından uzaklaşma adına yakaladığı şansı kullanmadı ve tekrar ateş hattına geriledi.

SPOR SERVİSİ

STAT: Osmanlı Stadyumu

HAKEMLER: Tarık Güldal, Adem Şahan, Abdulkadir Döner

BAŞKENT AKADEMİ: Necati Yılmaz, Ahmet Karaman(59’ Y. Emre Kasal) , Abdullah Çelik, Ahmet Sun, Ramazan Özcan Yasin Abdioğlu(85’ Hazarhan Karaca), Lider Koç, Zeki Korkmaz(71’Nezir Özer), Ömer Bozan, Emrah Taysı, Servan Taştan

1922 KONYASPOR : Kadem Burak Yaşar, Celal Hanalp, Seydi Kayasoy, Can Demir Aktav, Fatih Mankır, Seyid Ahmet Han, Adem Eren Kabak(69 Alperen Aydın), Fuat Duran(39’ İ.Serdar Aydın), Seddar Karaman, Doğan Can Gölpek, Mehmet Tuğrul Başkan(46’Alpay Cin)

GOLLER: Dk 10 Ömer Bozan, Dk 33,56 Yasin Abdioğlu(Başkent Akademi). Dk 86 Celal Hanalp(1922 Konyaspor)

SARI KARTLAR: Zeki Korkmaz, Yasin Abdioğlu (Başkent Akademi), Celal Hanalp, Fatih Mankır (1922 Konyaspor)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.