Yatırım gençliğe yapılmalı

Yatırım gençliğe yapılmalı

Karkın Mahallesi Erkek Kur'an Kursu, 'Dini Bilgiler ve 40 Hadis Yarışması'nda her iki kategoride de 1.oldu. Karkın Mahallesi Büyük Camii Vakfı Başkanı Halil İbrahim Dağ yarışmada başarılı olan öğrencileri tebrik etti

Karkın Mahallesi Erkek Kur'an Kursu, İçeri Çumra Kur'an Kursları arasında 'Kutlu Doğum Haftası' münasebetiyle düzenlenen 'Dini Bilgiler ve 40 Hadis Yarışması'nda her iki kategoride de 1.oldu. 5 Kur'an Kursunun katıldığı yarışmada önceki yıllarda olduğu gibi tekrar birincilik kazanan İçeri Çumra Kur'an Kursu İdarecisi Nuri Gök, Kursta Kur'an-ı Kerim, Tecvit, Siyer, Ahlak ve İtikat konularında ders verdiklerini belirterek, “Kursumuzda 27 yatılı öğrenci var. Öğrencilerimize elimizden gelen en iyi eğitimi vermeye çalışıyoruz. Amacımız yarışmalarda başarı elde etmek değil, gençleri bir araya getirip heyecanlarını canlı tutmaktır. Öğrencilerimiz de verdiğimiz eğitimin hakkını vererek her yıl böyle yarışmalarda başarılar getiriyorlar. Bu başarıların sürekli olması da başarının tesadüf olmadığının kanıtıdır” dedi.

GENÇLER GELECEĞİN TEMİNATIDIR

Karkın Mahallesi Büyük Camii Vakfı Başkanı Halil İbrahim Dağ da Kur'an Kursu öğrencilerini tebrik ederek, “Bu gençlerimiz Kutlu Doğum haftasında düzenlenen hadis ve dini bilgiler yarışmasında başarı göstererek, Peygamber Efendimiz'in yolunda olduklarını göstermişlerdir. 'Kutlu Doğum'da yapılan böyle bir etkinliği anlamlı buluyorum. En iyi yatırım gençliğe yapılan yatırımdır. Bu gençlerimiz geleceğin teminatı olacak inşallah. Bu gençlerimizin yetişmesi için emek veren başta Kur'an kursu hocalarımızı ve idarecilerini tebrik ediyorum” diye konuştu.

Yarışmada birinci olan öğrencilere müftülük tarafından birer adet çeyrek altın hediye edildi. Yarışmada 2. ve 3. olan takımlar ise şöyle: “İçeri Çumra Kur'an Kursu, Alibeyhüyüğü Kur'an Kursu”

HÂLİD ŞEN merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.