Yaşlı Çift, Defalarca Bıçaklanmış

Yaşlı Çift, Defalarca Bıçaklanmış

Ankara’da evlerinde ölü halde bulunan yaşlı çiften Hasan Ünal’ın 11, eşi Zahide Ünal’ın ise 5 bıçak darbesi ile hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Olay, Mamak ilçesi, Hürel Mahallesi 9. Sokak 8 numarada gerçekleşti. 75 yaşlarındaki...

Ankara’da evlerinde ölü halde bulunan yaşlı çiften Hasan Ünal’ın 11, eşi Zahide Ünal’ın ise 5 bıçak darbesi ile hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

Olay, Mamak ilçesi, Hürel Mahallesi 9. Sokak 8 numarada gerçekleşti. 75 yaşlarındaki Hasan Ünal ile eşi Zahide Ünal’dan haber alamayan yakınları, çilingir yardımıyla eve girdi. Çifti evin koridorunda kanlar içinde gören yakınları durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, çiftin hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yeri inceleme ekipleri, bina girişinde ve evde inceleme yaptı. Yapılan incelemede Hasan Ünal’ın 11, eşi Zahide Ünal’ın ise 5 bıçak darbesi aldığı belirlendi. Hasan Ünal’ın boğazından da bıçak yarası aldığı öğrenildi.

POLİS ÇEVRE BİNALARIN KAMERA KAYITLARINI TOPLADI

Bölgeye gelen polis ekipleri, bina çevresinde araştırma yaptı. Hırsızlık şüphesi üzerine binanın camları kontrol edildi. Ancak, cam kırığına ve kapı zorlanma izine rastlanmadı. Komşulardan da bilgi alan polis, çevredeki binaların güvenlik kamera kayıtlarını topladı.

Haberi alan çiftin yakınları soluğu apartmanın önünde aldı. Sinir krizi geçiren yakınları, çevredeki vatandaşlar sakinleştirmeye çalıştı.

YAŞLI ÇİFTEN GERİYE BASTONLARI KALDI

Olay yeri ekipleri ve savcının yaptığı incelemenin ardından çiftin cenazesi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurum Morguna kaldırıldı. Yaşlı çiften geriye kalan 2 baston ise delil torbalarıyla polis aracına konuldu. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.