Yaşlı Adama Çarpan Otomobil Kayıplara Karıştı

Yaşlı Adama Çarpan Otomobil Kayıplara Karıştı

Kartal'da trafik ışıklarından yolun karşısına geçmeye çalışan 74 yaşındaki vatandaşa, kırmızı ışıkta geçen otomobil çarptıktan sonra olay yerinden kaçtı. Ağır yaralanan yaşlı adam, olay yerine gelen ambulans ile hastaneye kaldırıldı....

Kartal'da trafik ışıklarından yolun karşısına geçmeye çalışan 74 yaşındaki vatandaşa, kırmızı ışıkta geçen otomobil çarptıktan sonra olay yerinden kaçtı. Ağır yaralanan yaşlı adam, olay yerine gelen ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

Kaza Topselvi Mahallesi Ulunay Caddesi üzerinde bulunan trafik ışıklarında meydan geldi. Işıkların yayalar için yeşil yanmasıyla yoldan karşıya geçmeye çalışan 74 yaşındaki Şürkrü Karakaya'ya kırmızı ışığın yanmasına rağmen durmayarak süratli bir şekilde ilerleyen beyaz renkteki 34 DDE 38 plakalı şahin marka otomobil çarptı. Çarpmanın etkisi ile ağır yaralanan Karakaya, orta refüje savrulurken kendisine çarpan otomobil sürücüsü durmayarak olay yerinden kaçtı. Karakaya'ya ilk yardımı vatandaşlar ve olay yerine gelen polis ekipleri tarafından yapıldı. Yaşlı adam daha sonra gelen sağlık ekipleri tarafından Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazayı gören vatandaşlar yaşlı adamın yoldan karşıya geçmeye çalıştığı sırada hızla gelen otomobilin kendisine çarptıktan sonra durmayarak olay yerinden kaçtığını söyledi.

Polis ekipleri, plakası kazayı gören vatandaşlar tarafından alınan otomobilin ve sürücüsünün yakalanması için çalışma başlattı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.