Yaşar Avcıoğlu müdür olarak atandı

Yaşar Avcıoğlu müdür olarak atandı

Konya Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesinde Müdür vekili olarak görev yapmakta olan Yaşar Avcıoğlu, asaleten müdür olarak atandı.

Konya Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesinde Müdür vekili olarak görev yapmakta olan Yaşar Avcıoğlu, asaleten müdür olarak atandı. Uzun bir süre ilçe hastanelerinde üst düzey yönetici olarak görev yapan ve en son Konya Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Müdür Yardımcılığı'nın yanında Müdür vekilliği görevini görevini üstlenen Yaşar Avcıoğlu Konya Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'ne Müdür olarak atandı.

YAŞAR AVCIOĞLU KİMDİR?

1985 Konya Doğumlu olan Avcıoğlu evli iki çocuk babası. Eğitimini; Konya Atatürk Sağlık Meslek Lisesi, Selçuk Üniversitesi S.H.M.Y.O.  (tıbbı laboratuvar bölümü) ve Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi’nde (İşletme Bölümü) mezun olan Yaşar Avcıoğlu,  İstanbul Beykoz Devlet Hastanesi,  İstanbul Üsküdar Devlet Hastanesi, İstanbul Paşabahçe Devlet Hastanesi, Konya Hadim Devlet Hastanesi, Konya Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği Mali Hizmetler Birimi ve En son Akören İlçe  Devlet Hastanesi Müdürlüğü görevlerini  yaptıktan sonra 2016 yılından bu yana Konya Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesinde çalışmaktaydı. Konya Ağız ve Diş sağlığı Hastanesine asaleten Müdür olarak atanan Yaşar Avcıoğlu’na yeni görevinde başarılar diliyoruz.

HABER MERKEZİ

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.