Yaşam Şeklinize Uygun Tatil

Yaşam Şeklinize Uygun Tatil

  İnsanlığın huzuru adına bir takım kurallara ve yaptırımlara ihtiyaç vardır.

İnsanlığın huzuru adına bir takım kurallara ve yaptırımlara ihtiyaç vardır. Bu kurallar toplumsal kurallar olmakla birlikte örf, gelenek göreneklerde bizi yaşam içerisinde yönlendirir. Bunlarla birlikte İslam anlayışını benimsemiş kişiler de İslamın çizdiği ölçülerde yaşamlarını devam ettirmeye çalışırlar. Gerek kişilerin birbirleri ile olan iletişimlerinde gerek aile içi ilişkilerde gerekse de bireysel anlamda yapılması ve yapılmaması istenen şartlar vardır. Bu anlayıştaki insanlar bu kurallar çerçevesinde hayat standartlarını oluştururlar. Hemen hemen birçok alanda olduğu gibi eğlence de yeme ve içmede, giyinme şeklinde İslamın öngördüğü şekilde bir yol izlerler.

    Dinlenmek, eğlenmek, tatil yapmak tüm insanların hakkıdır. Herkes huzur içinde kendi yaşam şekline uygun şekilde eğlenmek ister. Doğanın müthiş imkanlarından faydalanmak ister. Deniz, kum, güneş ne yazık ki önceden muhafazakar insanlar bunlardan yararlanamıyordu bu ortamların kendi hayat şartlarına uymamasından ötürü. Bunu dikkate alan turizm sektörü i devreye sokmuştur. Tesettür otel de adı verilen bu tesislerde bütün şartlar İslamın koyduğu ölçülerde yapılmaya çalışılmaktadır. Her geçen yılda da kendilerini yenileyerek daha iyi şartlarda yurt içinden ve yurt dışından gelen konuklarını ağırlamaktadırlar. Mevcut şartlarını müşterilerinin memnuniyetine paralel olarak desteklemektedirler. Gelen kişilerde istedikleri standartlardaki bu yerlerde istedikleri tatili yapmaktadırlar.

     İslami bir otel ne sunar:

   Bu in en iyi imkanlarından biri tatil de vazgeçilmez olan havuz ve deniz keyfini yaşabilmek için arzu edildiği gibi bayan ve erkekler için ayrı yapılmış olmasıdır. Çoğu yerde de etrafı çevrilen plaj alanı ile güneşlenme fırsatı sunar. Bununla birlikte ayrı olarak düşünülmüş spa, sauna, spor alanı, sağlık hizmetleri den de faydalanılmaktadır. Tatil de yenilen müthiş lezzetlerin tamamının helal olması dikkat edilen ölçülerdendir. Bu tesislerde kesinlikle alkol satışı yapılmamaktadır. Düzenlenen bir takım aktiviteler ve yapılan gezi turları da İslamın koyduğu ölçüler dikkate alınarak yapılmaktadır. Mescit imkanı ile kişilere rahat ibadet alanları oluşturulmuştur. Odalarda kıble yönleri belirtilmiştir.

    Ülkemizin üç tarafının denizlerle çevrili olması çok fazla tatil seçeneği sunmaktadır. Tatil yörelerinin tamamına yakının da bulma imkanı vardır artık. İstenilen kalite ve bütçede farklı seçenekleri ile sizleri beklemektedirler. Bütçenize uygun istenilen standartlarda huzur içinde tatilinizi yapabileceğiniz imkanlar sunulmuştur. En güzel anılarla dolu doyumsuz bir tatil geçirebilmek için yi tercih edin.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.