Yaralı Kartal uçmak istiyor

Yaralı Kartal uçmak istiyor

Ligde kötü günler geçiren İttifak Holding Konyaspor bugün sahasında Fenerbahçe ile karşılaşacak. Maç saat 20.00’da başlayacak. Seyricisiz oynanacak maçta yeşil-beyazlı ekip galibiyet hasretini sonlandırmak istiyor

İttifak Holding Konyaspor Süper Ligin 26. hafta maçında sahasında Fenerbahçe ile karşılaşacak. Saat 20.00’da başlayacak maçı Hüseyin Göçek yönetecek.Göçek’in yardımcılıklarını Serkan Ok ve Esat Sancaktar yapacak. Karşılaşmada dördüncü hakem olarak Mert Güzenge görev yapacak. Kritik randevuda VAR koltuğunda Koray Gençerler AVAR koltuğunda ise İbrahim Çağlar Uyurcan oturacak.

Süper Lig'de oynadığı son 18 maçta sadece bir kez galip gelebilen İttifak Holding Konyaspor, bu hafta konuk edeceği Fenerbahçe karşısında bu kötü gidişe son vermeyi hedefliyor.

Ligin 7. haftasında İstanbul deplasmanında Kasımpaşa'yı 4-1 mağlup eden yeşil-beyazlılar, sonraki 18 karşılaşmada sadece bir kez 3 puana ulaşırken, 8 beraberlik ve 9 yenilgi aldı.

Ligin 21. hafta maçının ardından takımın başına geçen Bülent Korkmaz'lı Konyaspor, 4 lig maçında 1 mağlubiyet ve 3 beraberlik elde etti.

Yeşil-beyazlılar, söz konusu maçlarda Göztepe'ye 3-1 yenilirken, Hes Kablo Kayserispor ile 2-2, Kasımpaşa'yla 0-0 ve BtcTurk Yeni Malatyaspor ile 1-1 berabere kaldı.

SÜPER LİGDE 38. RANDEVU

Fenerbahçe ile İttifak Holding Konyaspor, Süper Lig'de 38. kez karşı karşıya gelecek.

Süper Lig'de ilk kez 1988-1989 sezonunda mücadele etmeye başlayan ve Fenerbahçe ile toplam 37 maçta karşılaşan Konyaspor, sadece 4 kez galip gelebildi. Rekabetteki son 5 randevuyu kaybetmeyen Fenerbahçe, rakibini toplamda 30 kez yendi, taraflar arasında yalnızca 3 maç berabere sonuçlandı. Fenerbahçe'nin toplam 102 golüne, kalesini hiçbir maçta rakibi karşısında gole kapatamayan Konyaspor 41 golle yanıt verdi. Sezonun ilk yarısında İstanbul'da yapılan müsabakayı Fenerbahçe 5-1 kazandı.

KONYA'DAKİ MAÇLAR

Fenerbahçe ile Konyaspor, Süper Lig'de Konya'da 18 kez karşı karşıya geldi.

Sarı-lacivertliler, deplasmandaki 13 maçı kazanırken, 3'ünü kaybetti, 2 müsabaka da berabere bitti.

Fenerbahçe, Konya'da 44 gol attı, kalesinde 23 gol gördü.

Geçen sezon Konya'da yapılan maçı Fenerbahçe 1-0 kazandı.

KONYASPOR’DA 3 EKSİK

İttifak Holding Konyaspor Fenerbahçe karşısına 3. oyuncudan yoksun çıkacak. Yeşil-beyazlı ekipte kırmızı kart cezalısı Serkan Kırıntılı ve sakat oyuncular Anicic ile Faruku Miya zorlu maçta forma giyemeyecek.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum