Yaprak dökümü yaşanır mı ?

Yaprak dökümü yaşanır mı ?

Atiker Konyaspor’da birçok oyuncunun sözleşmesi biterken başarılı oyunculara da transfer taliplerinin olması yeşil-beyazlı ekipte yaprak dökümü yaşanır mı ? sorularını akıllara getiriyor

Atiker Konyaspor’da birçok oyuncuya transfer taliplerinin olması ve bazı oyuncuların da sözleşmesinin bitmesi  yeni sezon öncesinde yaprak dökümü yaşanır mı ? sorusunu akıllara getiriyor.

Geride kalan sezonda Türkiye Kupasını ilk kez kazanan Atiker Konyaspor’un birçok oyuncusu transferin gözdesi haline geldi. Bunların başında Skubic, Ömer Ali, Bajic ve Vukovic geliyor. Bu oyuncuların dışında Deni Milosevic ve Barry Douglas’a da tekliflerin olduğu konuşuluyor.  Bu oyuncuların sözleşmeleri devam etmesine rağmen Atiker Konyaspor kulübü iyi rakamlara bu oyuncuları satabileceğini ifade etti.

TAKIMIN İSKELETİ BOZULUR

Başarılı oyuncuların takımdan ayrılması halinde  iskelet kadro bozulacak.  Defansın vazgeçilmez oyuncuları Jagos Vukovic, Nejc Skubic  ve Barry Douglas’ın satılması halinde yeniden bir defans hattı oluşturulması gerekecek.  Orta sahanın başarılı isimleri Ömer Ali ve Deni Milosevic’in gitmesi ise orta sahanın gücünü düşürmüş olacak.  Yeşil-beyazlı ekibin gol yollarındaki en etkili oyuncusu Riad Bajic’in satılması ise hücumdaki etkiyi azaltacak. Bu oyuncuların satılması halinde Atiker Konyaspor’un 9-10 tane önemli transfer yapması gerecek.

GENÇLER KİRALIK GİDECEK

Tiker Konyaspor’un kadrosunda bulunan başarılı genç oyuncular ise yeni sezonda teknik direktör Mustafa Reşit Akçay’ın raporuna göre kiralık gönderilebilir. Yeşil-beyazlı takımın genç stoperi Candemir Aktav ve Abdülkerim Bardakçı’ya  1.Ligden bir çok talibin bulunduğu ifade ediliyor. Yine aynı şekilde Vedat Bora ve birçok genç ismin tecrübe kazanması için kiralık olabileceği ifade ediliyor.

6 OYUNCUNUN SÖZLEŞMESİ BİTTİ       

Atiker Konyaspor’da 6 oyuncunun sözleşmesi sezonun bitmesiyle beraber sona erdi. Süper Lig’de sezonun bitmesiyle beraber gözler transfere çevrildi. Konyaspor’da Kaya Tarakçı, Mehmet Uslu, Dimitar Rangelov, Alban Meha, Kibong Mbamba’nın sözleşmesi sona erdi. Bu oyuncularla sözleşme yenilenmemesi bekleniyor.

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum