‘Yapılan iyilikler boşa gitmez’

‘Yapılan iyilikler boşa gitmez’

Yardıma ve Sevgiye Muhtaç Tüm Çocukları Koruma ve Eğitme Derneği (SEVGİ-DER) tarafından Augustus Otel bahçesinde bir kermes açıldı.

Bugün sona erecek kermeste ihtiyaç sahipleri yararına ev yapımı pasta ve yemekler ile el emeği ürünler satışa sunuldu. Kermesin açılışına Konya Baro Başkanı Mustafa Aladağ, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’in eşi Fatma Akyürek, SEVGİ-DER Başkanı Elif İnan, SELSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Melahat Ürkmez, Birsen inan, Nilsen Okutan, hayırseverler ve davetliler katıldı. Burada söz alan SEVGİ-DER Başkanı Elif İnan, “Yaptığımız iyiliklerin bir gün karşımıza güzellik olarak çıkması bizleri sevindiriyor. Yıllan önce arabasını verdiğimiz, desteklediğimiz bir öğrenci bir Antalya ziyaretimizde karşımıza avukat olarak çıktı. Bundan daha büyük bir mutluluk olamaz. Yaptığımız yardımlar, çalışmalarımız bu yüzden önemli" şeklinde konuştu.

img_0771.jpg

Konuşmaların ardından yardımseverlerin bağışladığı engelli arabaları, engelli ailelerine teslim edildi. Ayrıca hizmetlerinden dolayı üç öğretmene çiçek takdim edildi. Açılış programının sonunda halk oyunları gösterileri yapıldı.

HÂLİD ŞEN merhabahaber.com

img_0749.jpg

img_0752-001.jpg

img_0754.jpg

img_0784.jpg

img_0791.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.