Yangında Ölen Anne Ve 3 Çocuğu Yan Yana Toprağa Verildi

Yangında Ölen Anne Ve 3 Çocuğu Yan Yana Toprağa Verildi

Karaman’da dün gece saatlerinde bir evde çıkan yangında hayatlarını kaybeden anne ve 3 çocuğu ayrı ayrı kılınan cenaze namazlarının ardından gözyaşlarıyla yan yana toprağa verildi. Cenazeye katılan baba Mustafa Akbulut'un güçlükle...

Karaman’da dün gece saatlerinde bir evde çıkan yangında hayatlarını kaybeden anne ve 3 çocuğu ayrı ayrı kılınan cenaze namazlarının ardından gözyaşlarıyla yan yana toprağa verildi. Cenazeye katılan baba Mustafa Akbulut'un güçlükle ayakta durduğu gözlendi.

Akbulut ailesinin yaşadığı Fatih Mahallesi Mut yolu üzerindeki evde elektrik kontağından çıktığı iddia edilen yangında anne Elife (37), çocukları Ayşe (10), Rabia (7) ve Osman (4) Akbulut hayatını hayatını kaybetmiş, çocuklarını kurtarmaya çalışan baba Mustafa Akbulut ise dumandan etkilenerek hastaneye kaldırılmıştı.

Anne Elife Akbulut ve 3 çocuğunun cenazeleri, öğle saatlerinde Karaman Devlet Hastanesi morgundan alınarak Musalla'ya getirildi. Aile yakınları ve Mustafa Akbulut'un gözyaşlarına hakim olamadığı cenaze törenine Karaman Valisi Murat Koca, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, aile yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Anne Elife Akbulut ile çocukları için burada helallik alındı. Anne ve çocuklarının cenazesi daha sonra ayrı ayrı kılınan cenaze namazlarının ardından Karaman Mezarlığı'nda yan yana toprağa verildi.

Törene katılan baba Mustafa Akbulut, vatandaşların taziye dileklerini kabul etti. Gözyaşlarını tutamayan baba Akbulut'un güçlükle ayakta durduğu gözlendi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.