Yalova’da Yol Yapmak İçin 180 Ağaç Kesildi

Yalova’da Yol Yapmak İçin 180 Ağaç Kesildi

Yalova'nın İzmit ve Bursa bağlantısını sağlayan Tonami Meydanı’nda yapılacak olan köprülü üst geçit nedeniyle bölgede bulunan 180 ağaç, sabah erken saatlerde Yalova Belediyesi ekipleri tarafından kesildi. Karayolları Genel Müdürlüğü,...

Yalova'nın İzmit ve Bursa bağlantısını sağlayan Tonami Meydanı’nda yapılacak olan köprülü üst geçit nedeniyle bölgede bulunan 180 ağaç, sabah erken saatlerde Yalova Belediyesi ekipleri tarafından kesildi.

Karayolları Genel Müdürlüğü, geçtiğimiz aylarda Yalova-Bursa-Kocaeli bağlantısını sağlayan Tonami Meydanı’nda üst geçit yapma kararı almıştı. Projenin çizilmesinin ardından çalışmaların başlatılması için bölgede bulunan 180 adet ağacın kesilmesi gerekiyordu. Karayolları'nın isteği Yalova Belediyesi’nin ağaçları kesmesi için planlamalar başladı. Konunun kamuoyunda duyulmasının ardından çevreci çalışmalar yapan Yalova Platformu tepki gösterdi.

Yalova Belediyesi, Karayolları Genel Müdürlüğü'nün talebini sabah erken saatlerde yerine getirdi. Bölgeye, ellerinde elektrik testerelerle gelen kalabalık işçi ekibi, 180 adet çeşitli cins ve yaştaki ağacı dakikalar içerisinde keserek devirdi. Bu sırada, Yalova Emniyet Müdürlüğü ekipleri ise bölgede herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için geniş güvenlik ve trafik önlemleri aldı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.