Yalova Polisinden Bonzai Operasyonu: 4 Gözaltı

Yalova Polisinden Bonzai Operasyonu: 4 Gözaltı

Yalova Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, şehir merkezinde kafe görüntüsü vererek, 18-20 yaş ağırlıklı gençlere uyuşturucu satışı yapan kişilere yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda...

Yalova Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, şehir merkezinde kafe görüntüsü vererek, 18-20 yaş ağırlıklı gençlere uyuşturucu satışı yapan kişilere yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda 4 kişi gözaltına alındı, 100 gram bonzai maddesi ele geçirildi.

İstanbul'dan Yalova’ya getirilen bonzainin Yalova Merkez Rüstempaşa Mahallesi Yesari Asım Sokak üzerindeki bir kafede gençlere satıldığı istihbaratını alan Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri 2,5 ay süren çalışma başlattı. Belirtilen kafeden uyuşturucu temin ettiğini itiraf eden gençlerin bilgisiyle devam eden fiziki ve teknik takip neticesinde operasyon düzenlendi. Kafenin sahibi H.T.'yi takibe alan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul'dan uyuşturucu maddeyi getiren S.B. (30) adlı kişi ve bu maddeyi alan H.T.'yi (25) düzenlenen operasyonla Yalova İDO iskelesinde yakaladı. Operasyonda S.B.(30) adlı şahsın iç çamaşırında 100 gram bonzai maddesi ele geçirildi.

Kafe adı altında özellikle 18-20 yaş arası gençlere uyuşturucu madde satışı yapan mekanda da arama yapan polisler, gençlere uyuşturucu satan N.B. (23) ve İ.B.'yi (20) gözaltına aldı. Şahıslar uyuşturucu madde satışı yapmak suçlaması ile Yalova Adliyesi’ne sevk edildi.

Yalova polisi tarafından 1 hafta arayla yapılan 2 ayrı çalışmada Çınarcık ilçesi ve Yalova merkezde toplamda 6,5 kilograma yakın bonzai ele geçirilmiş oldu. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.