Yalıkonak Yapı ailesi iftarda buluştu

Yalıkonak Yapı ailesi iftarda buluştu

Yalıkonak Yapı, iş ortaklarını, müşterilerini ve çalışanlarını düzenlediği iftar programı ile biraraya getirdi

Gülbahçe Konakları'yla adından söz ettiren, Çamlıbahçe Konakları ve Asmalıbahçe Konakları ile yeşili yaşam alanları ile buluşturan Yalıkonak Yapı, iş ortaklarını, müşterilerini ve çalışanlarını düzenlediği iftar programı ile biraraya getirdi. Gülbahçe Konakları'nda yakaladığı başarısını Çamlıbahçe Konakları, Asmalıbahçe Konakları ve Seyir Bahçe Konakları ile devam ettiren Yalıkonak Yapı, iş ortaklarını, müşterilerini ve dostlarını son projesi Pelitli Bahçe Konakları’nda buluşturdu.

img_2825.jpg

Meram'ın en güzel yeri Yorgancı caddesine cephe, sincapların gezdiği tarihi pelit ağaçları altında Meram'ın yeşili ve sakinliği yaşamak isteyenlere en iyi alternatiflerden olan Pelitli Bahçe Konakları, Yalıkonak İnşaatı’ın geleneksel villa tarzını yansıtıyor. Site içerisinde bulunan 18 konağın yapımı devam ederken sitede bulunacak pek çok özellik iftara katılanlara tanıtıldı.

Düzenlenen iftar yemeğine çok sayıda misafir katıldı. Misafirleri Yalıkonak Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erkan, Yönetim Kurulu Üyesi Erol Ergülcü tek tek karşıladı. İftar programında ayrıca Yalıkonak'ın kardeş kuruluşu Osmanlı Gümüş'ün idarecileri ve çalışanları da hazır bulundu. Yemek ikramının ardından yapılan çay servisi ile misafirler hasbihal etti.

HÂLİD ŞEN merhabahaber.com

 

img_2827.jpg

img_2828-002.jpg

img_2830.jpg

p0002layer-3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.