Yalçın Eğitim iddialı

Yalçın Eğitim iddialı

Yalçın Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçın, “Yeni eğitim yılının hedeflerini belirledik. Bu yıl bizim için başarıya damga vurulacak bir yıl olacak” dedi

Yalçın Eğitim Kurumları ve Özel Yalçın Öğretim Kurslarının Merkez Şube, Zindankale Şube ve Yazır-Ecdat Şubesinde görev yapan idarecileri, öğretmenleri ve çalışanları Hilton Garden Otelde düzenlenen “Yeni Eğitim-Öğretim Yılına Merhaba” gecesinde buluştu. Toplantı birlikte yenilen yemek ve ardından Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçın başkanlığında yapılan toplantıda yeni eğitim yılının hedefleri belirlendi   Yalçın, 2019–2020 Eğitim Öğretim yılının Yalçın Eğitim Kurumlarının başarıya damga vuracağı bir yıl olacağını söyledi. Dershanelerin kapatılma sürecinden sonra 2015 yılında Türkiye’de ilk ruhsatlı özel öğretim kurslarından biri olan Yalçın Eğitim Kurumları ve Özel Yalçın Öğretim Kursları, 2019-2020 eğitim-öğretim yılı hazırlıklarını tamamlayarak, tecrübeli, genç ve güçlü eğitim kadrosuyla, yeni eğitim yılına hedefli ve iddialı giriyor.

ÖZEL ÖĞRETİM KURUMLARINA BAKIŞ GÜZELLEŞTİ

Özel Yalçın Öğretim Kurumları 2019–2020 Eğitim-Öğretim yılı öncesi idareci, öğretmenler ve çalışanlarının katıldığı genişletilmiş kurul toplantısını Hilton Garden otelde gerçekleştirdi. Toplantıya Yalçın Eğitim kurumlarında çalışan tüm öğretmenler, çalışanlar ve idari kadroda katıldı. Toplu yenilen akşam yemeği ve ardından yapılan toplantıda konuşan Yalçın Eğitim Kurumları ve Özel Yalçın Öğretim Kursları Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçın;” Öğrenci ve velilerin özel öğretim kurumlarına bakış açılarını bizlerin elde ettiği başarıyla değişti. 2019–2020 Eğitim Öğretim yılının Yalçın Eğitim Kurumlarının başarı yılı olacaktır” dedi. Yalçın, her başarının altında çok çalışmanın yattığını da belirterek Yalçın, ek olarak teknoloji ve sıkı takibin de önemini vurguladı.

BİZE GÜVENENLERİ MAHÇUP ETMEDİK

Yalçın, daha sonra şunları kaydetti: “Yalçın Öğretim Kursları olarak Konya’da şu an 3 Şubemiz ile hizmet vermekteyiz. Merkez Şube, Zindankale Şubesi ve Yazır -Ecdat Şubelerimizde tüm lise sınıflarına eğitimimiz olduğu gibi mezunlara da hizmet vermekteyiz. Bu senede öğrencilerimizin elde ettiği başarı ve üniversitelere yerleşmelerinden dolayı velilerimiz ve öğrencilerimiz bizleri çok destekliyor.Bu da yeni kayıtlarımıza yansıdı..Bu da bizleri hem memnun ediyor, hem de geleceğimize güvenle bakmamızı sağlıyor.  Kurulduğumuz günden bugüne kadar bizlere güvenen öğrenci velilerimizi hiçbir zaman mahçup etmedik. Bir aile olduk. Onların oçcukları bizlerin çocukları oldu. Bu birlik ve beraberlik her zaman Yalçın Eğitim Kurumları ve Özel Yalçın Öğretim Kurslarının başarıya imza atmasında büyük katkıda bulundu. Tüm Öğrenci ve Velilerimize teşekkür ediyor.Bizlere güvenmeye devam etsinler. Ayrıca bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan KRonya basınına da ayrıca teşekkür ediyorum.”  Özel Yalçın Eğitim kurumları ve Özel yalçın Öğretim kursları yönetimi tarafından organize edilen” Birlik, beraberlik ve Motivasyon “ gecesi günün anısına çektirilen toplu fotoğraf ile son buldu.

HABER MERKEZİ

mehmet-yalcin.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.