Yahyalı'ya Modern Hayvan Pazarı Kuruldu

Yahyalı'ya Modern Hayvan Pazarı Kuruldu

Yahyalı Belediyesi, kurbanlık satışı yapılacak hayvan pazarındaki hazırlıklarını tamamlayarak faaliyete geçirdi. Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, hayvan pazarında yapılan hazırlıkları yerinde inceledi. Çalışmalar hakkında bilgiler...

Yahyalı Belediyesi, kurbanlık satışı yapılacak hayvan pazarındaki hazırlıklarını tamamlayarak faaliyete geçirdi.

Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, hayvan pazarında yapılan hazırlıkları yerinde inceledi. Çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Öztürk, şunları söyledi: "Burada birden elliye kadar çeşitli ebatlarda hazırlanmış satış yerleri bulunmakta. Burası mezbahane ve otoparkıyla vatandaşlarımızı rahat ettirecek bir tesis olarak hazırlandı. Bu sene inşallah hem kurban alan, hem de kurban satan vatandaşlarımız rahat edecek. Hayvan pazarımızda zabıta kontrollerini, temizlik ekiplerimiz ise temizliğini sürekli olarak yapacak. Hayvan satışı yapan vatandaşlarımıza bir çağrıda bulunmak istiyorum. Burayı güzel ve hijyenik olarak kullanmalarını istiyoruz. Hayvan pazarımız diğer ilçelerimize de örnek olacağına inancındayım. Hayvan pazarımız sadece kurbandan kurbana hizmet veren bir yer değil. Bu tertip ve düzenle her cuma günü hayvan satışı yapılan bir pazar haline getireceğiz. Çevre ilçelerden hayvan satın almak isteyenler veya büyükbaş, küçükbaş hayvan satmak isteyen vatandaşlarımız buradan istifade edecekler." dedi.

Hayvan pazarında yer almak için müracaat eden satıcılar, belediye binasında yapılan çekilişin ardından yerlerini belirleyerek satışa başladı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.