Yağmur’un Annesine Cinayet Davası Açıldı

Yağmur’un Annesine Cinayet Davası Açıldı

Almanya'da Gençlik Dairesi gözetimindeyken ailesinin yanında olduğu sırada iç kanamadan hayatını kaybeden üç yaşındaki Yağmur’un ölümüyle ilgili annesine cinayet davası açıldı.

Almanya'da Gençlik Dairesi gözetimindeyken ailesinin yanında olduğu sırada iç kanamadan hayatını kaybeden üç yaşındaki Yağmur’un ölümüyle ilgili annesine cinayet davası açıldı. Bu zamana kadar hep babanın cinayet zanlısı olduğundan şüphelenilirken, görgü tanıkları ve telefon kayıtlarından elde edilen ipuçları Yağmur’un annesi tarafından öldürüldüğü şüphesini güçlendirdi. Anne ile birlikte cezaevinde bulunan baba ise cinayete yardım etmekten yargılanmaya devam edecek.

Zaman zaman bakıcı ailede de kalan Yağmur, ölümünden bir yıl önce başından yaralandığı için soruşturma başlatılmış, ancak soruşturma sonuçlanmadığı gibi Yağmur'un son dönemlerde bebek gelişiminin kontrol edilmesi için yapılan U7a muayenesine götürülmediği de ortaya çıkmıştı. Ölüm olayını daha önce inceleyen müfettişler ise Fençlik Dairesini'nde ihmali olduğu kanaatine varmıştı.
CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.