Yağlı Boya Resim Sergisi Açılacak

Yağlı Boya Resim Sergisi Açılacak

Belediye Aile Yaşam Merkezi kursiyerlerinin dönem boyunca yaptığı yağlı boya resimler 5 Mayıs Perşembe günü sergilenecek.Sergiyle ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, kursiyerlerin 4 bu...

Belediye Aile Yaşam Merkezi kursiyerlerinin dönem boyunca yaptığı yağlı boya resimler 5 Mayıs Perşembe günü sergilenecek.

Sergiyle ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, kursiyerlerin 4 buçuk ay boyunca çalışma yaptıkları 72 eserin gösterime açılacağını söyledi. Aile Yaşam Merlezi’nin kentte sosyal ve kültürel eksikleri giderme yönünde çalışmada bulunduğunu belirten Belediye Başkanı Bahçeci, “Aile Yaşam Merkezimiz yağlı boya kursuna katılan kursiyerlerin ürünleri sergilenecek. Çeşitli alanlarda açtığı kurslarla Kırşehirlilerin hem boş vakitlerini değerlendirme hem de kendilerini geliştirme imkânı sunuyor. Bu sergimizle kursiyerlerimiz kurs dönemi boyunca yaptıkları ürünleri herkese sunma imkânı bulacak.” dedi.

Kurslara özveri ile katılan kursiyerlere teşekkür eden Bahçeci, “Aile Yaşam Merkezimiz Kırşehir’de vatandaşlarımızın kültürel, sosyal ve sportif faaliyetlerine cevap verecek şeklide tasarlanarak hizmetlerini sunmaya devam ediyor. Vatandaşlarımız tarafından da Merkezimiz yoğun ilgi görüyor. Sosyal belediyecilik imkânlarını daha da genişleterek inşallah yeni Aile Yaşam Merkezlerini de açacağız. Böylelikle daha fazla kişiye hitap edeceğiz. Sergimize tüm halkımızı davet ediyorum.” ifadelerini kulandı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.