Yabancı ülkelerden yoğun ilgi

Yabancı ülkelerden yoğun ilgi

Konya Tarım Fuarı'nda bu yıl ziyaretçilerin büyük çoğunluğu iş bağlantısı yapan ya da ürün satın alan nitelikli ziyaretçilerden oluştu. Fuara bu yıl çok sayıda yabancı iş adamı da katıldı.

GÜBRE SERPMEDE AXANO TARIM

1-axano.jpg

Gübre serpme sektöründe büyük bir başarıya imza atan Axano Tarım Makinaları, Konya Tarım 2019 fuarında çiftçilerin en çok ziyaret ettiği standlardan biri olmayı başardı. İstenilen büyüklükte gübre serpme makinesi yapabildiklerini ifade eden Axano Tarım Makinaları Yöneticisi Adem Ak, “Sektöre kazandırdığımız kaliteli ürünlerin özellikle yurtdışından ilgi görmesi bizleri mutlu ediyor. Yurtiçi pazarında da çiftçilerimizin ilgisi gayet güzel” diye konuştu.

 

LİDER FİRMA; ÖZAPALI TARIM

2-ozapali.jpg

Harman makinaları, Otomatik fasülye toplama makinası, ekin biçme makinası gibi geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Özapalı Tarım Makinaları, Konya Tarım Fuarı’nın dikkat çeken firmaları arasında yer aldı. Şirket Müdürü Hasan Hüseyin Ekici, çiftçinin çözüm ortağı olmaya devam ettiklerini ifade etti. Özapalı Tarım Makinaları Müdürü Hasan Hüseyin Ekici, hem satış hem de satış sonrası hizmetleri ile müşterilerin her zaman yanında olduklarını dile getirdi.

 

RFS PİM, İMALATÇININ YANINDA

3-rfs-otomotiv.jpg

Traktör ve tarım makineleri bağlantı pimleri imalatı yapan RFS Pim de, Konya Tarım Fuarı’nda yer alan firmalar arasında. RFS Pim Yöneticisi Ahmet Özeskici, 100’den fazla ürün çeşitliliği ile müşterilere önemli çözümler sunduklarını ifade ederek, “Son dönemde römork krikosu üretimine de başladık ve güzel dönüşler aldık. Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak ürün yelpazemizi sürekli yeniliyoruz. Önümüzdeki dönem için de yeni projelerimiz var” dedi.

 

ÇELİKEL’DE “BLACKBOX” DÖNEMİ

4-celikel.jpg

Yem Karma makineleri sektörünün öncü isimlerinden Çelikel Tarım, Konya Tarım Fuarı’nda yem karma makinelerinde yakıt ve zaman tasarrufu sağlayan “blackbox” aparatının tanıtımını gerçekleştirdi. Fuarda ayrıca Çelikel’in son gözdesi olan Brassus Serisi yem karma makineleri de büyük ilgi gördü. Firma Genel Müdür Yardımcısı Ersin Türkmen, özellikle Blackbox’un çiftçiler için büyük öneme sahip bir Ar-Ge ürünü olduğunu ifade ederek, fuarda gördükleri ilgiden memnun oldukları kaydetti.

 

TRAKTÖRDE “MUTLU AKÜ” FARKI

5-mutlu-aku.jpg

Türkiye’nin 1 numaralı akü markası olan Mutlu Akü, Konya Tarım Fuarı’nda çiftçilere traktör aküleri hakkında bilgiler verdi. Mutlu Akü Bölge Distribütörü Merkez Ticaret yetkilileri Işın Suvarıklı ve Levent Koçbeker, firma olarak her zaman çiftçilerin en verimli aküyü kullanabilmesi için çalıştıklarını ifade ederek, “Fuarda çiftçilerimize traktör akülerindeki son gelişmeleri ve verimli akü kullanımı konusunda yapmaları gerekenler konusunda bilgiler aktardık. Standımızı ziyaret eden çiftçilerimize teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

UYSAL HİDROLİK, İLGİ TOPLADI

6-uysal-hidrolik.jpg

Römork sektörüne yönelik bin 500'ü aşkın ürün yelpazesine sahip olan Uysal Hidrolik, sektörün öncü firmalarından olmaya devam ediyor. Uysal Hidrolik Yöneticisi Hüseyin Uysal, kaliteden ödün vermeden yılların tecrübesi ile sektöre yön vermeye devam ettiklerine dikkati çekerek, "Uysal Hidrolik olarak kurulduğumuz günden bu yana her zaman kalite ve müşteri memnuniyetini ön planda tuttuk. Bu vizyon da bize başarıyı getirdi. Bundan sonrası için de önümüzdeki ışık bu anlayış olacak" diye konuştu.

 

ERSÖZ TARIM, YÜKSELİŞİNİ SÜRDÜRÜYOR

7-ersoz-tarim.jpg

Gübre serpme makinesi ve traktör ön kepçe üretimiyle sektörde çeyrek asırlık süreci geride bırakan Ersöz Tarım, fuarın dikkat çeken firmaları arasında yer aldı. Firma yöneticisi Osman Ersöz, yıllardır kaliteden ödün vermeden üretim yaptıklarını ifade ederek, “Gübre serpme, ön kepçe üretimimizin yanı sıra toprak işleme ekipmanları ve ot toplama alanlarında da makine üretimlerini sürdürüyoruz. Önceliğimiz her zaman müşteri memnuniyeti oldu. Bizleri ziyaret eden müşterilemize teşekkür ediyoruz” dedi.

 

CTK TARIM EMİN ADIMLARLA

8-ctk-tarim.jpg

Isıtma sektörünün lider firmalarından Çetik Isı Sanayi bünyesinde faaliyetlerine başlayan CTK Tarım, Konya Tarım Fuarı’nda çizel ve kültivatör alanındaki ürünleriyle büyük ilgi gördü. CTK Tarım Yönetim Kurulu Başkanı Rıfkı Çetik, sektöre yeni bir soluk getirmek için yola çıktıklarını ifade ederek, “CTK Tarım kısa sürede önemli işlere imza attı. Bundan sonra da emin adımlarla yoluna devam edecek ve ürün gamını geliştirecek. Standımıza ilgi gösteren herkese teşekkürler” diye konuştu.

 

METKARSAN BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR

9-metkarsan.jpg

Çayır biçme ve yem karma makineleri alanında faaliyet gösteren Metkarsan Tarım Makinaları, Tarım Fuarı’nda ürünlerini müşterileriyle buluşturdu. Metkarsan Tarım Makinaları Yönetim Kurulu Başkanı Metin Karakoyun ve Genel Müdür Mustafa Karakoyun, fuardaki ilgiden memnun olduklarını dile getirerek, “Makinalarımız çiftçilerimizden ve bayilerden büyük ilgi gördü. Hareketlilikten oldukça memnunuz. Özellikle yem karma makinelerine çiftçimiz büyük ilgi gösterdi” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.