Ya  tamam ya devam

Ya tamam ya devam

Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Hentbol Takımı, haftasonu evinde çok önemli bir maça çıkacak. Ligde son sırada bulunan temsilcimiz Maliye Piyango'yu ağırlayacak. Selçuklu Belediyesi, rakibini yenmesi halinde ligde kalma umutlarını güçlendirecek

Türkiye Hentbol Federasyonu Erkekler Süper Ligi'nde mücadele eden temsilcimiz Selçuklu Belediyespor, aldığı kötü sonuçlarla ligin dibine demir atmış konumda bulunuyor. Beyaz-mavili temsilcimiz, kurduğu düşük bütçeli ve genç kadrosu ile ligdek gösterdiği iyi performansla dikkat çekiyor. Temsilcimiz iyi oyununu tecrübesizliği ile skora yansıtmayı başaramıyor. Haftasonu evinde çok önemli bir maça çıkacak olan Selçuklu Belediyespor Hentbol Takımı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor. Selçuklu Belediyespor, Maliye Piyango'yu yenmesi halinde ligde kalma umutlarını güçlendirecek. Mücadele Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu'nda oynanacak ve saat 13.00'te başlayacak.

ÇOK ÇALIŞIYORUZ

Mücadele öncesi Merhaba Gazetesi'ne önemli açıklamalarda bulunan Selçuklu Belediyesi Hentbol Antrenörü Hasan Bakar, "Geçtiğimiz haftasonu Trabzonspor ile yaşadığımız şanssızlıklar sonucu berabere kaldık. Ligdeki hedefimiz kendi öz evlatlarımızla ligde kalmak. Bunun için çok çalışıyoruz" sözlerini kullandı.

ÖNEMLİ BİR MAÇA ÇIKACAĞIZ

"Yarın evimizde yine çok önemli bir maça çıkacağız" diyen Hasan Bakar, "İç saha avantajımızla maçı kazanmak istiyoruz. Maliye Piyango'da lige göre genç bir kadroya sahip. Bize göre yaşlı ama. Rakibimizde oyunu hızlı oynayabilen bir takım. Seyirci desteğiyle maçı kazanmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

14.SIRADA YER ALIYOR

Öte yandan ligde 18 karşılaşmaya çıkan Selçuklu Belediyespor; 2 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti. 5 puan toplayan mavi-beyazlı temsilcimiz ligde 14.sırada yer alıyor. Rakip filelere 507 gol atan Selçuklu Belediyespor, kendi ağlarında ise 567 gol gördü.

BURAK TAŞPINAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.