Wushu takımı şampiyona yolcusu

Wushu takımı şampiyona yolcusu

Selçuklu Belediyesi Wushu takımı Sakarya da yapılacak Türkiye Şampiyonası için Sakarya'ya gitti. Selçuklu Belediyesi şampiyonada 4 sporcu ile mücadele edecek.

Türkiye Wushu Federasyonunun faaliyet programında yer alan Türkiye Minik ve Yıldızlar-Gençler-Büyükler Bay-Bayan Geleneksel Taolu Wushu Şampiyonası 21-23 Mart tarihleri arasında Sakarya'da yapılacak. Çok sayıda sporcunun katılacağı ve madalya için mücadele edeceği şampiyonada Selçuklu Belediyesi takımı 4 sporcu ile yar alacak. Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Wushu takımı şampiyonada Nadire Nur Orhan, Beyza Melahat Yıldız, Muhammed Enes Bayraktar ve Fahriye Kübra Karaman ile madalya kazanmaya çalışacak.

Satranç takımı 9 madalya topladı

Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Satranç takımı Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini Anma Satranç turnuvasında 4 birincilik, 3 ikincilik, 2 üçüncülük madalya aldı. Konya Satranç İl Temsilciliği tarafından 18-19 Mart 2017 tarihleri arasında Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini Anma Satranç Turnuvası düzenlendi. Konya Ghsim Eğitim ve Toplantı Salonunda gerçekleştirilen turnuvaya 172 sporcu katıldı. Oyuncu başına 35'+30 saniye eklemeli tempoda 8 yaş altı ve 13-14 yaş kategorilerinde 5 tur, 9-10 yaş ve 11-12 yaş kategorilerinde 7 tur şeklinde yapıldı. Turnuvada mücadele eden Selçuklu Belediyespor satranç takımı sporcuları başarılı sonuçlara imza attı. 8 yaş altı kategorisinde kızlarda Özge Akın birinci, 9-10 yaş kategorisinde erkeklerde Mustafa Aras Dönder ikinci, kızlarda Sevdenur Tufan birinci, Ferda Tufan ikinci, İrem Sena Tuna üçüncü, 11-12 yaş kategorisi erkeklerde Avni Oflaz birinci, Alper Ünsal ikinci, Kerem Bilge Gedik üçüncü, 13-14 yaş kategorisi erkeklerde Yüksel Buğdaycı birinci olmayı başardılar. Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü satranç takımı toplamda 4 birincilik, 3 ikincilik ve 2 üçüncülük madalyası aldı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.