‘Vuslat’ için geri sayım

‘Vuslat’ için geri sayım

Atiker Konyaspor taraftarının heyecanla beklediği ‘Vuslat gününe’ saatler kaldı.

Ligde beş maçlık ceza alan yeşil-beyaz sevdalıları Avrupa arenasında oynanacak Vitoria Guimaraes maçında takımının yanında olacak. Perşembe günü oynanacak maçta Konya Büyükşehir Belediye Stadyumunun tıklım tıklım dolu olması bekleniyor

Süper Ligde taraftarı 5maç ceza alan Atiker Konyaspor bu sezon ilk kez Avrupa maçı ile seyircisine kavuşacak. Yeşil-beyazlı ekip  UEFA  Avrupa Ligi I Grubu 2. Maçında sahasında Vitoria Guimaraes ile oynayacağı maçta Konyaspor sevdalıları çok özledikleri tribünlerdeki yerlerini alabilecek

Süper Kupa maçında çıkan olaylar sebebiyle alınan 5 maçlık ceza sebebiyle henüz iç sahada taraftarına karşısına çıkamayan Anadolu Kartalı, Guimaraes maçıyla taraftarına kavuşacak.

Yeşil-beyazlı taraftarların zorlu maça büyük ilgi göstererek stadı doldurması bekleniyor.  Konyaspor sevdalısı taraftarlar sosyal medyada da organize olarak tüm  Konya halkını maça davet ediyor.

KARŞILAŞMA 20.00’DA BAŞLAYACAK

Atiker Konyaspor, UEFA Avrupa Ligi I Grubu ikinci maçında 28 Eylül Perşembe günü sahasında Portekiz temsilcisi Vitoria Guimaraes ile karşılaşacak. mücadele saat 20.00’da başlayacak.

KOMBİNELER GEÇERLİ OLACAK 

Atiker Konyaspor’un Perşembe günü Vitoria Guimaraes ile oynayacağı maçta taraftarlar bu sezon ilk kez stadyumdaki yerlerini alabilecek. Kombine kartları bu maç da geçerli olacak.  Maç biletleri henüz satışa çıkmazken  taraftarların biletlerle ile ilgili sıkıntı yaşamama konusunda da tereddütleri bulunuyor.   

MAÇI MAKEDON STAVREV YÖNETECEK

UEFA Avrupa Ligi mücadele eden temsilcimiz Atiker Konyaspor'un, I Grubu'nda Portekiz'in Vitoria Guimaraes takımı ile yapacağı müsabakayı Makedonya Futbol Federasyonu'ndan Aleksandar Stavrev yönetecek.

Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyumu'nda 28 Eylül Perşembe günü TSİ 20.00'de başlayacak karşılaşmada Aleksandar Stavrev'in yardımcılıklarını Marjan Kirovski ve Dejan Kostadinov üstlenecek.

Dördüncü hakemliğini Goce Petreski'in yapacağı karşılaşmanın ilave yardımcı hakemleri Dimitar Meckarovski ve Dejan Jakimovski olacak.

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.