Vüska'nın daireleri beğenildi

Vüska'nın daireleri beğenildi

Vav Yapı, Beyşehir Caddesi ile Şefikcan Caddesi arasında konumlanan Vüska Evler Projesi’nin örnek daire açılışını haftasonu düzenlediği törenle gerçekleştirdi

2014 Ekim ayında temeli atılan Vüska Evler'in kaba inşaatı tamamlanan 2 blogu ve  örnek dairesi görücüye çıktı. 'Gelecek şekilleniyor' sloganı ile inşaat sektöründe önemli projelere imza atan Ali Şevval Boya güvencesinde olan Vav Yapı, Beyşehir Caddesi ile Şefikcan Caddesi arasında konumlanan 4 blok 100 daire 16 dükkandan oluşan Vüska Evler projesinin örnek daire lansmanını haftasonu düzenlediği yemekli program ile yaptı.

2-3.20150427091908.jpg

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) Üyeleri Mustafa Özkafa, Lütfi Yalman ve Mehmet Şen, Ali Şevval Boya Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Ali Yılmaz ve Vav Yapı yöneticilerinin yanı sıra sektör temsilcileri ile oldukça kalabalık davetli topluluğunun katıldığı tören Kuran-ı Kerim okunmasıyla başladı. Törende konuşan Bayram Ali Yılmaz, Vüska Evler projesinin örnek dairesini beğeniye sunmanın memnuniyetini dile getirerek örnek dairenin diğer 99 dairenin görseli olduğunu söyledi. Vüska Evlerin 24 bin metrekare arsa üzerine 6 bin metrekarelik inşaat alanına 4 blok şeklinde inşaa edileceğini söyleyen Yılmaz, 4 bin 500 metrekare site içinde yer alacak peyzajın yanısıra site önünde yer alacak olan Belediye Parkı ile yeşil alanın toplamda 7 bin 500 metrekareye çıkacağını ifade etti.

2-4.20150427091918.jpg

Kaliteyi en ekonomik şekilde müşterilerine sunacaklarını da ifade eden Yılmaz, “Şehrimizin değerine yakışan bir yapıyı yine şehrimizin beğenisine sunuyoruz. Malzeme ve işcilikte kaliteden ödün vermedik. Ancak bunu yaparken de en ekonomik şekilde müşterilerimize sunuyoruz” dedi. Daha sonra kürsüye gelen Proje sorumlusu Vav Yapı İnşaat Mühendisi Hasan Gürbüz ise, Vav Yapı'nın ilk projesi olan Vüska Evler'in Konya'ya farklı bir konsept oluşturacağına inandığını belirterek, Vüska Evler'de 4+1 ve 3+1 olmak üzere toplam 4 tip daire bulunduğunu ifade etti. 4+1 dairelerin 208 ve 203 metrekare, 3+1 dairelerin ise 177 ve 163 metrekare'den oluştuğunu söyleyen Gürbaz, “Vüska Evler'de akıllı ev altyapısı, merkezi süpürge sistemi, dahili klima altyapısı, yerden ısıtma ve kapalı otopark gibi birçok özellik sunuluyor. Bunun yanısıra kullanılan malzemeler ve işcilikte kalite olarak büyük beğeni kazanacaktır” dedi.

2-5.20150427091926.jpg

Konuşmaların ardından yapılan dua sonrası örnek dairenin kurdelesi kesilerek davetlilerin beğenisine sunuldu. Örnek daireyi gezen misafirler memnuniyetlerini dile getirirek daire ve proje hakkında detaylı bilgi aldılar. Açılış sonrası davetlilere geleneksel Konya pilavı ikram edildi.

MUHAMMET GÜMÜŞ merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.