Vüska Evler’e büyük ilgi

Vüska Evler’e büyük ilgi

Vav Yapı’nın 4 blok 100 daireden oluşan ‘Vüska Evler’ projesi büyük ilgi görüyor. Projenin örnek dairesini ziyaret eden vatandaşlar dairelerin kalite ve estetiğine tam not verdi. Bayram Ali Yılmaz, “Şehrimizin değerine yakışan bir yapıyı yine şehrimizin b

Vav Yapı’nın Beyşehir Caddesi ile Şefikcan Caddesi arasında yapımına başladığı ve geçtiğimiz haftalarda örnek daire açılışını yaptığı Vüska Evler beğeni ile karşılanıyor. Açılış sonrası yoğun ilgi ile karşılanan örnek daireyi gezen vatandaşlar kullanılan malzemeler ve işçiliğin takdire şayan olduğunu belirtiyor. 2014 Ekim ayında temeli atılan Vüska Evler'in 4 blok 100 daire 16 dükkandan oluşan projesi, Ali Şevval Boya güvencesinde olan Vav Yapı tarafından gerçekleştiriliyor. Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Rifat Tankut ve Yazı İşleri Müdürü Muhammet Gümüş ile Panel İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Güler, Vüska Evler’in örnek dairesini ziyaret etti. Ziyarette Tankut’a Ali Şevval Boya Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Ali Yılmaz ve Proje Sorumlusu Vav Yapı İnşaat Mühendisi Hasan Gürbüz de işlik etti. Vüska Evler’in bölgeye yeni bir soluk getireceğini ifade eden Rifat Tankut, “Örnek dairlerden de görüleceği şekilde malzeme ve işçilikte kaliteden ödün verilmemiş. Daireler zerafetin yanı sıra teknoloji ile de donatılmış. Projeyi gerçekleştiren Vav Yapı’yı tebrik ediyoruz” şeklinde konuştu.

KALİTE VE EKONOMİ BİR ARADA

Kaliteyi en ekonomik şekilde müşterilerine sunacaklarını ifade eden Ali Şevval Boya Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Ali Yılmaz, “Şehrimizin değerine yakışan bir yapıyı yine şehrimizin beğenisine sunuyoruz. Malzeme ve işçilikte kaliteden ödün vermedik. Ancak bunu yaparken de en ekonomik şekilde müşterilerimize sunuyoruz” dedi. Daha sonra konuşan Proje sorumlusu Vav Yapı İnşaat Mühendisi Hasan Gürbüz ise, Vav Yapı'nın ilk projesi olan Vüska Evler'in Konya'ya farklı bir konsept oluşturacağına inandığını belirterek, “Vüska Evler'de akıllı ev altyapısı, merkezi süpürge sistemi, dahili klima altyapısı, yerden ısıtma ve kapalı otopark gibi birçok özellik sunuluyor. Bunun yanı sıra kullanılan malzemeler ve işçilik te kalite olarak büyük beğeni kazanacaktır” dedi.

HÂLİD ŞEN merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.