Vukoviç'ten Merhaba'ya özel açıklamalar

Vukoviç'ten Merhaba'ya özel açıklamalar

Atiker Konyaspor’un başarılı stoper oyuncusu Jagos Vukovic yeni sezonda takımda kalmak istemiyor.

Başarılı stoper Yunanistan’ın Olimpiyakos takımına gitmek için Atiker Konyaspor’un bu kulüple anlaşmasını bekliyor. Jagos Vukovic Atiker Konyaspor formasını giydiği 3.5 sezonda müthiş bir performans ortaya koyarak takımın vazgeçilmezleri arasında yer aldı. Başarılı stoper Atiker Konyaspor’un aldığı tarihi başarılara büyük katkı sağladı. Transferi ile ilgili olarak Merhaba Gazetesi’ne konuşan Jagos Vukovic  gitmekte kararlı olduğunu söyledi.     

KARİYERİM VE AİLEM İÇİN GİTMEM GEREKİYOR

Yunanistan'ın Olimpiyakos takımına transferi gündemde olan Konyaspor'un başarılı stoperi Jagos Vukoviç, özel açıklamalarda bulundu. Konya'yı ve Konyaspor'u çok sevdiğini dile getiren Vukoviç, "Konya'da çok güzel günlerim geçti. Konya'yı seviyorum. Burada her şey iyiydi ve çok güzeldi. Çok önemli başarılar elde ettik. Fakat Vuko'nun gitmesi gereken gün geldi.  Bütün bunları kariyerim ve ailem için yapıyorum. 4 tane çocuğum var. Onların da geleceğini düşünmek zorundayım. Bu kararı ailemle birlikte aldık" dedi.

Konyaspor ile Olimpiyakos arasında görüşmelerin devam ettiğini kaydeden Vukoviç, "Şu an Konya'dayım. Görüşmelerin sonucunu bekliyorum. Konya'yı ve taraftarları hep güzel anılarla hatırlayacağım" diye konuştu.

vukovic2.jpg

BAŞKAN ŞAN: ANLAŞMAYA YAKINIZ

Kulüp Başkanı Ahmet Şan, Olympiakos'un Vukovic için ciddi bir teklifte olduğunu belirterek, ''Dün iyileştirilmiş bir teklif geldi. Biz Vukovic'i gerçekten satmak istemiyoruz. Taraftarımız kendisini 'Savunma Bakanı' olarak adlandırıyor. Oyuncudan gitmek istediğine dair istek geldi. Bizde Konyaspor'un menfaati gereği bir rakam söyledik. Ama kalmasını isteriz. Aramızda çok da fark yok ama istediğimiz rakam verilirse gönderebiliriz, anlaşmaya yakınız. Olympiakos'un biraz daha iyileştirme yapması gerekiyor teklifte" dedi.

İBRAHİM BÜYÜKEKEN merhabahaber.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum