Vukovic sabır istedi

Vukovic sabır istedi

Torku Konyaspor’un Kayseri’den bir puanla dönmesini sağlayan golü kaydeden başarılı stoper oyuncusu Jagos Vukovic var olan eksiklerini gidermeye devam ettiklerini ve en kısa sürede istenilen seviyeye geleceklerine inandığını ifade etti

Torku Konyaspor’un başarılı defans oyuncusu Jagos Vukovic taraftardan sabır istedi. Sezonun ilk iki maçından beraberlikle ayrıldıklarını ve puan kayıpları yaşadıklarını söyleyen Sırp oyuncu Jagos Vukovic, var olan eksiklerini gidermeye devam ettiklerini ve en kısa sürede istenilen seviyeye geleceklerine inandığını ifade etti.

Kayserispor maçında oyuna istedikleri gibi başladıklarını ancak kaleye gelen ilk topta golü yediklerini belirten  Jagos Vukovic, "Bir önceki maçta da ilk golü yemiş ve mağlup duruma düşmüştük. Kayserispor önünde de böyle oldu. Ancak mücadelemizi bir an olsun bırakmadık. Sonrasında duran toptan golü bulduk. Gol attığım için mutluyum. Ama kazansaydık daha da mutlu olacaktım. İki haftada puan kayıpları yaşadık. Bunun için üzgünüz. Sezon başında böyle kayıpların olması normal. Her takım yaşayabiliyor. Ancak oynadığımız her maç takım olarak eksiklerimizi görme ve bunları gidererek ileriye daha sağlam bakma adına bizim için büyük önem taşıyor. Hatalarımızdan gereken dersleri çıkartıyoruz. En kısa sürede istenilen seviyeye geleceğimize ve beklentilere karşılık vereceğimize inanıyoruz. Biz gerçekten iyi bir takımız. Sadece daha fazla bir arada oynamaya ihtiyacımız var. Konyaspor'u güzel günlerin beklediğini söyleyebilirim" diye konuştu .

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.