Vukovic Konyaspor’a geri mi dönecek?

Vukovic Konyaspor’a geri mi dönecek?

2 yıl önce Konyaspor’dan Yunanistan’ın Olimpiyakos takımına transfer olan Sırp stoper Jagos Vukovic’in Türkiye’den birçok takımdan teklif aldığı öğrenildi. Vukovic’in gönlü ise Konyaspor’a gelmekten yana

2017 yılında 2 milyon Euro’ya Konyaspor’dan Yunanistan’ın Olimpiyakos takımına transfer olan Jagos Vukovic, sezon başında Olimpiyakos ile yollarını ayırmıştı. 2014 yılında Sırbistan’ın Vojvodino takımından Konyaspor’a transfer olan 31 yaşındaki Sırp futbolcu Jagos Vukovic, 3.5 yılda Konyaspor’da önemli başarıların altına imza atılmasında önemli rol oynadı. Vukovic, futbol kariyerini Konyaspor’da bitirmek istiyor.

“SAVUNMA BAKANI” OLARAK ANILIYORDU

Kısa sürede taraftarın da gönlünü kazanan Vukovic döneminde Konyaspor’a 2 defa UEFA Avrupa Ligi’ne katıldı. Taraftarın “Savunma Bakanı” diye çağırdığı Vukovic, döneminde Konyaspor ligin en az gol yiyen takımlarından biri haline gelmişti. Vukovic, başarılı ve istikrarlı futbolu ve sempatik tavırları ile Konyaspor taraftarının gönlünü de kazanmıştı.

110 MAÇTA 14 GOL ATTI

Başarılı stoper Jagos Vukovic savunmadaki başarısını hücum hattında da gösterdi. Vukovic, 3.5 yıl boyunca oynadığı 110 maçta attığı 14 gol ile Konyaspor’un hücum hattına önemli katkılarda bulunmuştu. 2016-2017 sezonun sonunda Olimpiyakos’a transfer olan Vukovic, İtalya’nın Hellas Verona takımında da yarım dönem kiralık da oynamıştı. Olimpiyakos ile Vukovic sezon başında yollarını ayırdı.

FUTBOL HAYATINI KONYASPOR’DA BİTİRMEK İSTİYOR

Türkiye’den birçok kulüpten teklif alan Sırp Stoper Vukovic’in futbol kariyerini Konyaspor’da sonlandırmak istediği öğrenildi. Son maçlarda savunma hattında büyük sıkıntılar yaşayan İttifak Holding Konyaspor’un ara sıra transfer döneminde Vukovic ile görüşeceği ise iddialar arasında. Konyaspor taraftarı da sosyal medyadan zaman zaman Vukovic’in Konyaspor’a yeniden gelmesi yönünde çağrıda bulunuyor.

İBRAHİM BÜYÜKEKEN

vukovic.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum