Vukoviç: Beklentilerim 3. sezonda gerçekleşti

Vukoviç: Beklentilerim 3. sezonda gerçekleşti

Torku Konyaspor'un başarılı Sırp futbolcusu Jagos Vugoviç, "Takıma ilk geldiğimde beklentim Avrupa'ya gitmekti. Bunu 3.senemde gerçekleştirebildiğimiz için çok mutluyum" dedi

Torku Konyaspor'un bu sezon ki başarısında gol yollarında ki katkısı ile ön plana çıkan Sırbistanlı Jagos Vukoviç, gollerini atmaya devam ediyor. Önceki gün Torku Konyaspor ile Çaykur Rizespor arasında oynanan lig müsabakasında da fileleri havalandıran Vukoviç, ligde ki gol sayısını 4'e yükseltti. Bu sezon Ziraat Türkiye Kupası'nda da 3 gol atmayı başaran futbolcu en golcü sezonunu yaşıyor. Temsilcimiz Torku Konyaspor'un başarılı oynucusu Vugoviç takımın en golcü ikinci futbolcusu konumunda. Bu sezon Torku Konyaspor formasıyla 9 gol atan Riad Bajic takımın en golcü futbolcusu

HEDEFİM 10 GOL ATMAK

Torku Konyaspor'un Çaykur Rizespor'u 3-1 yendiği maç sonrası gazetemize özel açıklamalarda bulunan Jagos Vugoviç, Avrupa'ya gitmeyi garantiledikleri için çok mutlu olduğunu ifade etti. Vugoviç,"Gol sayım hem ligde hem de kupada eşit olsun diye 3'e bölmüştüm. Bu eşitlik Çaykur Rizespor karşısında bozuldu. Hedefim bu sezon 10 gol atmak. Bajic ile gol krallığı konusunda yarışıyoruz" dedi.

BİZ BİR AİLEYİZ

Vukoviç, "İyi bir takım ruhu yakaladık. Bizim bu sezondaki başarımızın sebebi takım olarak birlik ve beraberlik içinde olmamız. Takım olarak biz bir aileyiz. Herkes elinden gelen en iyisini yapmaya çalışıyor. Takım ruhu başarıyı sağladı. Çaykur Rizespor maçında kazandığımız için mutluyuz. Takıma ilk geldiğimden bu yana beklentim hep Avrupa'ya gitmekti. Bunu 3.sezonumda gerçekleştirdiğimiz mutluyuz. Önümüzde kalan 4 maçıda kazanmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

TÜRKİYE'NİN EN İYİ TARAFTARI

Taraftarın her zaman yanlarında oldukları için takıma büyük motivasyon sağladığı belirten Jagos Vukoviç, "Taraftar bizim için 12.adam. Takıma gerçekten sahip çıkıyorlar. Fenerbahçe maçında ki görsel şölenleri ve takımın yenilmesine rağmen bize olan ilgileri takdire şayen. Taraftara çok şey borçluyuz. Türkiye'nin en iyi taraftarı Konyaspor taraftarı. Konyaspor taraftarının ve Konya halkının beklentilerini karşılayacığımızı umuyorum" açıklamasında bulundu.

AHMET SÜTCÜ merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.