Volkswagen Türkiye'nin adresi belli oldu!

Volkswagen Türkiye'nin adresi belli oldu!

Alman otomobil üreticisi Volkswagen'in Türkiye'ye kuracağı fabrikanın adresi belli oldu. Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, "Volkswagen'in fabrikası Manisa'da kurulacak" dedi.

caret Bakanı Ruhsar Pekcan, CNN TÜRK'te Hakan Çelik'in sunduğu Hafta Sonu programına konuk oldu. Bakan Pekcan, Alman otomobil üreticisi Volkswagen'in Türkiye'ye kuracağı fabrikanın adresini açıkladı. Pekcan, Volkswagen'in Türkiye'ye yapacağı yatırımla ilgili "Manisa'da yapılacak, yöresi bile belli ancak o konu Bakanımız Varank'ın çalışma alanı tabii." dedi.

"VOLKSWAGEN'İN FABRİKASI MANİSA'DA KURULACAK"

"Volkswagen'in yeni üretim otomobili için Türkiye için olumlu bakılıyor." açıklamasında bulunan Bakan Pekcan, "Alman bakanlarımızla da konuştuk. Bu tarz açıklamalarda bulundular. Manisa'da yapılacak, yöresi bile belli ancak o konu Bakanımız Varank'ın çalışma alanı tabii. Bazı tüyoları da Alman Ticaret Bakanlığı'ndan alıyoruz.'Türkiye lehinde karar verildi' diyorlar bize esasında..." ifadelerini kullandı.

WHATSAPP GRUBUMUZ VAR

Programda bakanlıklar arasındaki WhatsApp grubu ile ilgilide konuşan Pekcan, "Biz diğer bakanlıklarda telefonla 10 dakikada çözüp uygulamaya geçiyoruz. WhatsApp grubumuz da var. Hazır giyim ve tekstil bizim gururumuz. İki sektörde gerideyiz. Bunlar, kimya ve bilişim, haberleşme cihazları sektörleri." açıklamasında bulundu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum