Voleybol Genç Kızlar Grup Şampiyonası Muş'ta Yapılıyor

Voleybol Genç Kızlar Grup Şampiyonası Muş'ta Yapılıyor

Türkiye Voleybol Federasyonu'nun düzenleyeceği Genç Kızlar Grup Şampiyonası Muş'ta yapılıyor.

Türkiye Voleybol Federasyonu'nun düzenleyeceği Genç Kızlar Grup Şampiyonası Muş'ta yapılıyor.

Muş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Kartal, Türkiye Voleybol Federasyonu'nun düzenleyeceği Genç Kızlar Grup Şampiyonası'nın Muş'ta yapılacağını belirtti. 25-27 Nisan 2014 tarihleri arasında yapılacak olan grup şampiyonasına Hakkari, Van, Tunceli, Ağrı ve Muş'tan takımların katılacağını ifade eden Kartal, Atatürk Spor Salonu'nda yapılacak olan grup şampiyonasına tüm Muş halkını davet ettiklerini söyledi.

"KÜÇÜK KIZ VE ERKEK BÖLGE ŞAMPİYONASINA EV SAHİPLİĞİ YAPACAĞIZ"

Türkiye Voleybol Federasyonu'nun Muş'ta düzenleyeceği grup ve bölge grup şampiyonluklarından dolayı teşekkür eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Kartal, şunları söyledi:

"Küçük kız ve erkekler bölge grup şampiyonası ise 1, 2, 3, 4 Mayıs 2014 tarihinde altı ilden gelecek sporcuların katılımıyla Atatürk Spor Salonu'nda, saat 09.30'da yapılacak. Öncelikle ilimizde bu müsabakaların düzenlenmesine vesile olan Türkiye Voleybol Federasyonu'na teşekkür ediyoruz. Çünkü salon sporlarında ilimiz bu son 2 ile 3 yıl arasında ciddi bir gelişme oldu.

Muş'un bölgesel ve grup müsabakaları için uygun salonları var. Her türlü imkanlarımız var ve bu yüzden ilimizin tercih edilmesi bizi ciddi anlamda mutlu ediyor. İlimizde müsabakaların en iyi şekilde geçmesi ve sporcu ile idarecilerinin ilimizi daha iyi tanıması adına elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız."

Kartal, Muş'ta müsabakalara katılacak olan tüm takım idareci ve sporcularına şimdiden başarılar diledi.
CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.