Vodafone Karakartal, Tanıtıldı

Vodafone Karakartal, Tanıtıldı

Beşiktaş Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında imzalanan, Türk spor tarihinin en büyük sponsorluk anlaşması kapsamında Beşiktaş taraftarına özel hazırlanan Vodafone KaraKartal’ın tanıtımı yapıldı.     Türkiye GSM...

Beşiktaş Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında imzalanan, Türk spor tarihinin en büyük sponsorluk anlaşması kapsamında Beşiktaş taraftarına özel hazırlanan Vodafone KaraKartal’ın tanıtımı yapıldı.

    Türkiye GSM sektöründe bir “ilk” olan Vodafone KaraKartal, Beşiktaşlı abonelere, tarifeye ek aylık bir ücretle, hem takımlarına destek olma, hem de takım ve teknik direktörle yemek yeme, antrenman ziyareti gibi deneyimlerden ve çeşitli ayrıcalıklardan yararlanma fırsatı sunuyor.

Beşiktaş Kulübü ile Türk spor tarihinin en büyük sponsorluk anlaşmasına imza atan Vodafone Türkiye, Vodafone Arena isim sponsorluğu ve Beşiktaş futbol takımı ana sponsorluğunun ardından şimdi de Beşiktaş taraftarlarına yönelik bir program geliştirdi. Şirket, iletişim ve iletişim dışı fırsatlardan oluşan “Vodafone KaraKartal”ı, Beşiktaş JK Başkanı Fikret Orman, Vodafone Türkiye CEO’su Gökhan Öğüt ve Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk’un katılımıyla Vodafone Arena’da düzenlenen basın toplantısıyla tanıttı.

Alanında bir ilk olan Vodafone KaraKartal, Vodafone Türkiye’nin mevcut tarifeleri içinde herhangi bir sınırlama olmadan kendisine uygun olanı seçme özgürlüğü vermesi, taraftarın takımına destek olmasını sağlaması ve Beşiktaşlılara özel deneyimler sunması ile dikkat çekiyor. Beşiktaşlı taraftarlar, Vodafone portföyünden diledikleri bir tarifeyi seçip, aylık ödeyecekleri ek bir ücretle Vodafone KaraKartal’a katılabiliyor. Ek ücret için aylık 1TL Destek Paketi, 3TL Destek Paketi ve 5TL Destek Paketi seçeneklerinden birini tercih edebilen abone, aktif üye olduğu süre boyunca ödeyeceği bu ücretle takımına destek olacak. Aboneler ayrıca, seçtikleri paket tipine göre maç günleri 100 dakika, 100 SMS ve 100 MB gibi iletişim ve imzalı formadan Teknik Direktör Slaven Bilic ve futbolcularla yemek yemeye kadar iletişim dışı pek çok fırsattan yararlanabilecek. Vodafone KaraKartal, bireysel ve kurumsal tüm abonelerin katılımına açık olacak.

İşbirliği anlaşmasının ardından açıklamalarda bulunan Vodafone Türkiye CEO’su “Vodafone Türkiye olarak, dijital dönüşüm vizyonumuz doğrultusunda hayata geçirdiğimiz sosyal yatırımlar içinde spora, spor yatırımlarımız içinde de futbola büyük önem veriyoruz. Bu kapsamda Beşiktaş JK ile imzaladığımız sponsorluk anlaşmasını bir ‘gönül birliği’ olarak görüyoruz. Bu gönül birliğinin son ürünü olan Vodafone KaraKartal ile hem taraftarın hem de takımın kazanacağı yeni bir dönemin mimarı olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Beşiktaş JK bugüne kadar hep taraftarının gücüyle yükseldi. Şimdi de Beşiktaş taraftarını Vodafone’un gücüyle kanatlandırmayı hedefliyoruz. Bu programla, her Beşiktaşlı, tutkuyla bağlı olduğu takımına destek olurken, kendisine özel olarak tasarlanmış ve daha önce Türkiye’de hiçbir ‘taraftar paketi’nin sunmadığı fırsatlardan yararlanacak. Beşiktaş taraftarını, bu özel programla kulübün bir parçası olmaya davet ediyoruz. Vodafone olarak, gönül birliğiyle bağlı olduğumuz Beşiktaş JK’nın taraftarını desteklemeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.