Vezirköprü Özlem Gazetesi 20'nci Yılını Kutladı

Vezirköprü Özlem Gazetesi 20'nci Yılını Kutladı

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde yayın yapan yerel Vezirköprü Özlem gazetesi, 20'nci yılını düzenlediği kokteyl ile kutladı. Vezirköprü'de yaşanan olayları yaptığı haftalık yayını ve internet sitesi aracılığıyla ilçede ve gurbetteki...

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde yayın yapan yerel Vezirköprü Özlem gazetesi, 20'nci yılını düzenlediği kokteyl ile kutladı. Vezirköprü'de yaşanan olayları yaptığı haftalık yayını ve internet sitesi aracılığıyla ilçede ve gurbetteki hemşehrilerine duyurmaya çalışan gazete, ilçenin nabzını tutmaya devam ediyor.

Yapılan etkinlikte konuşan Vezirköprü Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, "Ülkemizde yerel gazetelerin önemi büyük, bazen bizim göremediğimiz noktaları gözlemci olarak önümüze koyuyor ve biz de eksikliklerimizi görme imkanına sahip oluyoruz. Bazen bizim, yöneticiler olarak yazılmasını istemediğimiz konular da gazetelerde neşrediliyor, fakat bu yayınlar halkımızın sağlıklı bilgi almasına aracılık ediyor.” diye konuştu.

Nice 20 yıllarda görüşmeyi arzuladıklarını kaydeden Özlem Gazetesi Sahibi Hayati Ağca ise “Gazetemiz ortaya koyduğu ilkeli ve seviyeli yayın hayatıyla Vezirköprü halkından aldığı destek ve güçle 20'nci yaşına girdi.” dedi.

Yayın hayatı boyunca tarafsız ve doğru bir şekilde Vezirköprü’nün sorunlarını dile getirmeye çalıştıklarını söyleyen Ağca, amaçlarının ilçede aksayan işleri, başarılı yatırımları, üzüntüleri ve sevinçleri en hızlı, güvenilir şekilde Vezirköprü’de ve dünyanın her tarafında yaşayan hemşehrilerine ulaştırmak olduğunu vurguladı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.