Veli bebeğe duyarsız kalmadılar

Veli bebeğe duyarsız kalmadılar

Ereğli'de yaşayan 11 aylık Veli bebeğin doğuştan yemek borusunun olmaması ve ailesinin tedavi için yardım çağrısı tüm Türkiye’de yankı buldu.

Ereğli'de yaşayan 11 aylık Veli bebeğin doğuştan yemek borusunun olmaması ve ailesinin tedavi için yardım çağrısı tüm Türkiye’de yankı buldu. Yemek borusu olmadığı için beslenme ihtiyacını delinen karnından şırınga yardımı ile alan Veli bebeğin tedavisi için 30 bin lira gerektiğini duyan yardımseverler harekete geçti.

Acıbadem Hastaneleri Sahibi Mehmet Ali Aydınlar, yakın dostu Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan’ı arayarak Konya Ereğli’de bulunan Veli bebeğe yardım etmek istediklerini ifade etti. Devreye giren Mehmet Baykan, çocuğun ailesine ulaşarak Veli bebeğin tüm masraflarının karşılanacağı müjdesini verdi. Yardım talebinden dolayı teşekkür eden aile ise talepten 1 saat önce Sağlık Bakanlığı’nın devreye girerek Veli bebeğin masraflarının karşılandığını belirterek teşekkür etti. Türkiye'de sağlık konusunun nereden nereye geldiğini gösteren bu tablo vatandaşlar tarafından da takdirle karşılanıyor.

merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum