Veda maçı

Veda maçı

Atiker Konyaspor Gent maçı hangi kanalda ve saat kaçta? İşte bu sorunun yanıtını haberimizde sizlerle paylaşıyoruz. Konyaspor Gent maçı yarın akşam saat 19.00'da başlayacak. Karşılaşma Tivibu spor3 kanalından yayınlanacak.

Atiker Konyaspor  UEFA Avrupa Ligi H Grubunda son maçında bugün evinde Belçika’nın Gent takımı ile karşılaşacak. Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyumunda oynanacak mücadele saat 19.00’da başlayacak.  Yeşil-beyazlı ekibin Avrupa’ya veda maçını  Danimarka Futbol Federasyonu'ndan Jakob Kehlet yönetecek. Jakob Kehlet'in yardımcılıklarını Henrik Larsen ve Heine Sørensen yapacak. Lars Rix'in dördüncü hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın ilave yardımcı hakemliklerini ise Michael Tykgaard ve Jens Maae olacak.

EVİNDE BAŞLADI EVİNDE NOKTALIYOR

Atiker Konyaspor UEFA Avrupa Lig macerasına sahasında  15 Eylül 2016 tarihinde başladı. Yeşil-beyazlı ekip Büyükşehir Belediyesi  stadyumunda Shaktar Dontesk takımını konuk etti.  Tribünleri tıklım tıklım dolduran Konyalı futbolseverler bu tarihi ana tanıklık etti. Atiker Konyaspor iyi mücadele ettiği karşılaşmada rakibinin ofsayttan gelen golüne engel olamadı ve Avrupa’ya  1-0’lık yenilgi ile başladı. Yeşil-beyazlı ekip yenilgi ile başladığı grupta geride kalan maçlarda sadece bir beraberlik alabildi. Atiker Konyaspor bu maçta  evinde yenilgi ile başladığı ilk Avrupa macerasını evinde  galibiyetle sonlandırmak istiyor.

İLK GALİBİYETİNİ ALMAK İSTİYOR

UEFA Avrupa Ligi'nde iddiası kalmayan Atiker Konyaspor, Gent karşısında prestij mücadelesi verecek. Kocaman ve öğrencileri, Belçika ekibi karşısında Avrupa kupalarındaki ilk 3 puanı almaya çalışacak.

Belçika ekibi ise bir üst tura çıkmak için Konyaspor karşısında kazanıp grubun diğer maçında, Portekiz takımı Braga'nın Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk önünde puan kaybetmesini bekleyecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum