Vebalini ödeyemezsiniz

Vebalini ödeyemezsiniz

Saadet Partisi Konya Milletvekili Adayı Kenan Özcan, “En çok kar eden kuruluşlara bakın, bankalar. Vatandaş faiz belasına en çok bu dönemde bulaştırıldı. Bunun vebalini ödeyemezsiniz" diye konuştu

Saadet Partisi Konya Milletvekili Adayları Yunak ve Çeltik ilçelerinde vatandaşları ziyaret ederek destek istedi. Milletvekili Adayları Hasan Hüseyin Uyar, Sinan Toprak, Ahmet Büyüktermiyeci, Yavuz Aydın ve Kenan Özcan yaptıkları ziyaretlerde ülkenin içinde bulunduğu sıkıntıları aktararak kurtuluşun Saadet Partisi ile olacağını ifade ettiler. Ziyaretlerde konuşan Saadet Partisi Konya Milletvekili Adayı Kenan Özcan, “24 Haziran seçimleri yaklaşıyor. Çalışmalarımız son hızıyla devam ediyor. Seçmenimiz ile temas halindeyiz. Saadet Partisinin, önümüzdeki aylarda gerçekten ülkemizin teminatı olduğunu halkımız anlayacak. Biz bu toplumun mayasıyız. Bu maya inşallah bir gün tutacak. Saadet Partisi, Türkiye’deki çatışmayı, kavgayı, kutuplaşmayı kaldıracak yerine sevgiyi, barışı ve kardeşliği yeşertecek. Biz bunun için varız ve var olmaya devam edeceğiz. Kimsenin bizi kınamasından korkmuyoruz. Çünkü, Erbakan hocamız bize 50 yıllık bir miras bıraktı. 24 Haziran çalışmalarının ülkemize ve insan alemine hayırlara vesile getirmesini diliyorum” dedi.

16 YILLIK UMUT ARTIK SÖNDÜ

Ülkenin badireli bir dönemden geçtiğini ifade eden Özcan, şöyle konuştu: “Ne yazık ki iktidarda bulunanlar bu korkunç gidişe bir çare bulma imkanına sahip değiller.  Vatandaş hükümetten 16 yıldır bir umut beklenti içinde. Ne yazık ki hiçbir sahada ülkemizi içerisinde bulunduğu sıkıntılardan kurtaracak bir adım atmadılar. Bazı güzel adımlar da attılar ama Türkiye sadece bir iki konunun halledilmesiyle düzeltilecek bir ülke değil. Şu anda en büyük problem ekonomi; ülkemiz yanıyor, para bulamıyorlar. Problemlere çözüm üretemiyorlar. Bugüne kadar güttükleri mantığı değiştirmedikleri müddetçe de bir çözüm bulma imkanları gözükmüyor. Bugünkü baskın seçimin temel sebebi ekonominin duvara toslamış olması ve denizin bitmesidir. Eğer bu iktidar kazara devam edecek olursa emin olun önümüzdeki aylardan itibaren tahmin edemeyeceğiniz kadar büyük sıkıntıların içerisine girersiniz. Bütün imkanları tükettiler borç bile bulamıyor ama iktidarda da kalmakta ısrarlılar. 16 yıldır Ranta dayalı politikalarını da değiştirmiyorlar. En çok kar eden kuruluşlara bakın, bankalar. Vatandaş faiz belasına en çok bu dönemde bulaştırıldı. Bunun vebalini ödeyemezsiniz" diye konuştu.

HÂLİD ŞEN

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.