Ve son mesai

Ve son mesai

2014-2015 sezonunun son 90'ına Bursa'da çıkacak olan Torku Konyaspor, sezonun son maçının hazırlıklarına bugün başlayacak. Kartal'da ikinci yarıya iyi dönüş yapan Rangelov 6 gole ulaştı

Torku Konyaspor’da  Bursaspor maçı hazırlıkları bugün başlayacak. Rangelov gol sayısını 6’ya çıkarttı. Rizespor ile berabere kalarak taraftarlarına 1 puanla veda eden Torku Konyaspor’da futbolculara verilen iki günlük izin sona erdi. Yeşil-beyazlılar, Bursaspor ile deplasmanda oynayacakları ligin son maçı için haftanın ilk antrenmanını bugün Tatlıcak tesislerinde yapacaklar. Marica ve kaleci Felgueras dışında eksik bulunmayan Kartallar, maçın oynanacağı güne göre Bursa’ya Cuma veya Cumartesi günü gidecekler.  Ligde 45 puanla 8. sırada bulunan ve Bursa deplasmanından da puan çıkartarak en çok puan aldığı sezonu geride bırakmayı hedefleyen Torku Konyaspor’da Bursa maçının ardından futbolculara izin verilecek. Sözleşmesi sona eren ve yeni sezon planlamasında kadroda düşünülen futbolcularla izin süresince görüşülerek yeniden anlaşma zemini aranacak. 

RANGELOV'UN DÖNÜŞÜ

Torku Konyaspor’un Bulgar forvet oyuncusu Rangelov, ligin ikinci yarısında iyi bir dönüş yaparak 6 gole ulaştı.. Sezonun ilk yarısında beklenileni veremeyen ve sadece 2 gol atarak devre arasında gönderilmesi gündeme gelen Rangelov, ikinci yarıda ise rakip fileleri 4 kez havalandırdı. Ligin ilk yarısında, 5. haftada penaltıdan Fenerbahçe ve 10. haftasında da Gaziantepspor’a bir gol atan Rangelov, ikinci yarıda ise fırtına gibi esti. Bulgar oyuncu; 27. haftada Gaziantepspor, 28. hafta da Akhisar Belediye Gençlik, 29. hafta da Mersin İdmanyurdu filelerini havalandırarak üç hafta üst üste gol atma başarısını gösterdi. Rangelov, bu hafta da Rizespor’a bir gol atarak Torku Konyaspor’a beraberliği getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.