Ve beklenen gün

Ve beklenen gün

Konya için beklenen gün geldi. Yeni stadyumda yeni takımlarını izlemek isteyen Konyalı futbolseverler bugün Balıkesirspor karşısında takımlarını izleyecek. Konya Büyüşehir Belediyesi Stadyumunda oynanacak mücadele saat 20.00’da başlayacak

Torku Konyaspor bugün Süper ligini yeni takımı Balıkesirspor ile karşı karşıya gelecek. Takımda 5 eksik var.  Konya Büyükşehir Belediye stadında oynanacak karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve İzmir bölgesinden Hakan Ceylan düdük çalacak. Ceylan'ın yardımcılıklarını Bülent Gökçü ve Mustafa Sönmez yaparken, maçın dördüncü hakemi Erdinç Sezertam. Karşılaşmada Sarper Barış Saka beşinci, Hakan Akmısır ise altıncı hakem olarak görev alacak.

YENİ STADYUMDA İLK MAÇ İLK HEYECAN 

Yeni statta, taraftarı karşısına bu sezon ilk kez çıkacak olan Torku Konyaspor’da planlar galibiyet üzerine yapıldı. Milli takımlardan dönen Hleb ve Ömer Ali’nin de katılmasıyla dün gerçekleştirilen idmanda futbolcuların moralinin yüksek olduğu gözlendi ve antrenman neşe içerisinde geçti.  Çalışmaya, sakat olan Djalma, Özgür, kaleci Oğuzhan, Perşembe günü antrenmanda sakatlanan ve tevdisi sürdürülen Marica ile rahatsızlanarak tedavi altına alınan kaleci Kaya katılmadı. Bu futbolcuların Balıkesirspor maçında oynamasının zor olduğu bildirildi. Sakatlığı geçen ve takımla birlikte çalışmalara katılan Hasan Kabze’nin ise, oynayabileceği öğrenildi. İki kaleci Kaya ve Oğuzhan’ın olmaması nedeniyle yedek olarak U21 takımından Emre listede yer alacak. Kalede ise yeni transfer Belec oynayacak.

KALEDE BELEC OYNAYACAK

TorkuKoanyaspor bugünkü maça muhtemelen şu 11 ile çıkacak:

Belec- Ali Turan, Kokaloviç, Selim Ay, Mehmet Uslu- Ali Çamdalı, Uğur İnceman- Ömer Ali, Hleb, Torje- Angelov.

Torku Konyaspor, bugün Balıkesirspor ve hakem Hakan Ceylan ile süper ligde ilk maçına çıkarken, futbolseverler, maçı 10 ila 100 TL arasında değişen ücretlerle izleyebilecekler. Bilet satışlarına bugün stat gişeleriyle birlikte Kule Site satış noktasından da yapılacak. Passolg kartı gelmeyen futbolseverler, stat gişelerinden alacakları bir maçlık passkarta biletlerini yükleterek Balıkesirspor karşılaşmasını izleyebilecekler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.