Vatandaştan “Edep Yahu”lu tepki!

Vatandaştan “Edep Yahu”lu tepki!

Şehrin en işlek noktalarında yer alan bilboard ve reklam panolarında boy boy asılan uygunsuz kadın görüntüsü, vatandaşların tepkisini çekmişti.

Şehrin en işlek noktalarında yer alan  bilboard ve reklam panolarında boy boy asılan uygunsuz kadın görüntüsü, vatandaşların tepkisini çekmişti. Yetkililer ise duruma sessiz kalmıştı. Bir giyim firmasının reklam unsuru olarak kadın bedenini kullanması ve görüntünün şehrin manevi havasını kirletmesi nedeniyle tepki çeken reklama gençler de sessiz kalmadı. Önceki gün yaptığımız haberin ardından bazı vatandaşlar tepkisini ortaya koyarak, reklamın üstüne Edep Ya hu yazılı kağıtları astı.

24.jpg

Vatandaşların duyarlılığı, çevredekilerin beğenisini topladı. Bu görüntülerin Konya'ya yakışmadığını dile getiren vatandaşlar şunları kaydetti: Konya, ahlak ve maneviyat şehri olarak bilinir. Hz. Mevlana gibi bir değere sahip. Bu görüntüler Konya'ya yakışıyor mu? Ben size soruyorum. Rahatsızız. Bu gibi reklamlar ve görseller asılmadan önce süzgeçten geçirilmeli. Durakta kadınlarımız, erkeklerimiz, çocuklarımız otobüs bekliyor. Bekledikleri durakta ise bu kadının kullanıldığı reklam asılı. Doğru bir hareket değil.

EMRE ÖZGÜL 

merhabahaber.com

wer.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum