Vatandaşlardan Gözaltındaki Polislerin Ailelerine Beyaz Gül

Vatandaşlardan Gözaltındaki Polislerin Ailelerine Beyaz Gül

Vatandaşlar, gözaltına alınan KCK, Ergenekon ve Yolsuzluk operasyonlarını soruşturan polislerin ailelerine beyaz gül dağıttı. Mazlumun yanında taraf olduğunu belirten bir kişi, "Sayın Başbakan 'ben tarafım' demişti. Ben de bir tarafım....

Vatandaşlar, gözaltına alınan KCK, Ergenekon ve Yolsuzluk operasyonlarını soruşturan polislerin ailelerine beyaz gül dağıttı. Mazlumun yanında taraf olduğunu belirten bir kişi, "Sayın Başbakan 'ben tarafım' demişti. Ben de bir tarafım. Zalimin karşısında mazlumun yanında tarafım. Tarihin her döneminde zalimler vardı. Bu zalimler hiçbir zaman baki olamamıştır. Allah mazlumun yanındadır." dedi.

Yolsuzluk, KCK ve Ergenekon’u soruşturan polislerin gözaltına alınmasına Recep Canpolat adlı vatandaşta tepki gösterdi. Gece yarısı gözaltına alınan emniyet mensuplarının ailelerine destek olmak için İstanbul Vatan Emniyet'in önünde bulunan ailelere gül dağıttı. Bir vatandaş olarak rahatsız olduğunu, 17 ve 25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonlarında görev yapan polis şeflerini bugün alınmasının manidar olduğunu belirten Canpolat şunları kaydetti: "Beyaz gül Peygamber Efendimiz ’in kokusunu simgeler. Beyaz aynı zamanda saflıktır, temizliktir duruluktur. Televizyonlarda izledim. Bir vatandaş olarak polis şeflerinin çocuklarının gururla babalarının kelepçeli fotoğraflarını taşıdığını üzerlerine tişört olarak giydiklerini gördüm. Orada bir annenin çıkıp 'ben çocuğuma haram lokma yedirmedim, bir polis şefinin de 'haram lokma yemedim' demesi üzerine beyaz güller aldım. Buradaki annelere saflığın ve temizliğin simgesi olarak eşlerine ve çocuklarına vermek istiyorum."

Recep Canpolat, konuşmasının ardından ailelere beyaz gül dağıttı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.