Vatandaşın umutları tükendi!

Vatandaşın umutları tükendi!

AK Parti'nin yapay gündemlerle sürekli gerçeklerin üzerini örtmeye çalıştığını aktaran Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdülkadir Karaduman, “AK Parti için artık deniz değil, denizdeki kum da bitmiştir. Vatandaş ise iktidardan bütün beklentisini kesmiş

Saadet Partisi Karatay İlçe Teşkilatı Ağustos Ayı İl Divan Toplantısı parti il binasında gerçekleştirildi. Divan toplantısına Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı ve Konya Milletvekili Abdülkadir Karaduman'ın yanı sıra; Saadet Partisi Karatay İlçe Teşkilat Başkanı Ali Genç, Selçuklu İlçe Teşkilat Başkanı İbrahim Ceylan, ilçe teşkilat başkan yardımcıları ile çok sayıda partili katıldı. Divan toplantısında Konya ve ülke gündemine dair değenlendirmelerde bulunuldu.

AK PARTİ 3Y İLE MÜCADELE ETMEDİ!

Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdülkadir Karaduman, “Erbakan Hocamızın 'iman kalesi' olarak tanımladığı Konya'dayız” dedi. Türkiye'nin zorlu bir süreçten geçtiğini belirten Karaduman, “Krizin en çok hissedildiği dönemden geçiyoruz. Kriz, sadece ekonomik ve siyasi değil. Krizin hakimiyet alanı çok geniş. Tarihin hiç görmediği bir ahlak krizi yaşıyoruz. Bundan 18-20 yıl önce AK Parti yola çıkarken, ortaya bir paradigma koydu. İnsanımız o dönemler gerçekten zorlu günlerden geçiyordu.  AK Parti,  yasaklar, yolsuzluklar ve yoksulluklar ile mücadele etmeyi bir misyon olarak belirlemişlerdi. Oysa dün bir statükoya itiraz edenler, bugün statükonun farklı bir haline büründü ve vatandaşa bunu yaşattı. Adalet ve kalkınma, sadece bu partinin tabelasının içine gizlendi. Bu ülkeyi yönetenlerin ahlakla hareket etmediği bir dönemi yaşıyoruz ne yazıkki. Bu krizden bir ABD'ciden bir ABD'ciye giderek  değil, Milli Görüş politikalarıyla kurtulabilirsiniz” şeklinde konuştu. 

SORUNLARIN KAYNAĞI NE BİLİNMİYOR

“24 Haziran seçimlerini ve mahalli idareler seçimini geride bıraktık. Bu dönemlerde hep bir beka ve dış güçler tehlikesinden bahsedildi” diyen Karaduman, AK Parti'nin, büyükşehirlerin çoğunu da kaybettiğini hatırlatarak, konuşmasını şöyle sürdürdü:  “AK Parti, suçu halâ başkasında arıyor. AK Parti için en büyük tehlike, kendisidir. Bugün bu ülkede hangi sorun makul bir süreçte ele alındı ve çözüldü? Son 4 günde değişen gündeme bakın. Bu ülkenin asıl meselelerini konuşmuyoruz. Suriye'deki meselelerin nereden kaynaklandığına dair tek bir kelam edilmedi. Ülkede yaşanan ekonomik krizin sebebi nedir? Bunu konuşmuyoruz, terörle mücadele konusunda her gün birtakım şeylerin söylendiğine şahit oluyoruz. Çünkü ülkede sorun çözebilecek bir iktidar mantığı yok. Her sorunun, daha büyük bir sorun ile ötelenen iktidar anlayışına sahibiz. Yapay gündemler ile hakikatin üzeri örtülmeye çalışılıyor.  Çaya son 2 ayda yüzde 30 zam yapıldı. Ama biz çaya yapılan zamları konuşamadık, niye? Çünkü terörle mücadele ediyoruz. Son 6 ayda sigaraya yüzde 56 zam yapıldı. Başka kalem ürünlerine de inanılmaz zamlar geldi. İnsanımızın devlete olan duygusal bağı çok zayıfladı. Vatandaş, inanılmaz şekilde ekonomik problemler yaşıyor. Adalet ve Kalkınma Partisi, bu ülkeye bir iyilik yapacaksa, bu sorunları net bir şekilde masanın üzerine yatırmak zorundadır. Bugün gelinen noktada AK Parti için deniz değil, denizdeki kum bile bitti. İnsanların da iktidardan beklentisi bitti.”

YOĞUN BİR SÜRECE GİRİYORUZ

Saadet Partisi Karatay İlçe Teşkilat Başkanı Ali Genç de şunları kaydetti: “Bizim için önemli olan insan gönlünü kazanabilmek ve vatandaşımıza haklı davamızı anlatabilmektir. İnsanlarımızın gönül kapısından güzel dille geçeceğiz. Mücadelemizi her bir kardeşimize anlatacağız. Kötü gidişata dur diyecek bir kadroya sahibiz. Bütün baskılara rağmen, doğru bildiğimizi anlatacağız ve bir insan daha kazanabilmek adına her zorluğa göğüs gereceğiz. Yeni bir sürece evriliyoruz. Teşkilat olarak, çok daha fazla çalışacağımız yoğun tempolu bir sürece giriyoruz.” Konuşmaların ardından Saadet Partisi Karatay İlçe Teşkilat Başkanı Ali Genç tarafından, Karaduman'a hediye takdimi yapıldı.

fotolar-(1).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum