Vatandaşın refah seviyesi artacak

Vatandaşın refah seviyesi artacak

Saadet Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Hasan Hüseyin Uyar “Kaynaklar, vatandaşın huzurunu ve refahını artırmaya yönelik kullanılacak” dedi

Saadet Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Hasan Hüseyin Uyar 31 Mart yerel seçim çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürmeye devam ediyor. Uyar, sabahın erken saatlerinde Kadınhanı ilçesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Uyar’a Kadınhanı Belediye Başkan Adayı Hüseyin Aydoğdu, Saadet Partisi Kadınhanı İlçe Başkanı Refik Cancan ve Saadet Partili gençler ile teşkilat mensupları eşlik etti.

HİÇBİR AYRIM GÖZETİLMEYECEK

Hangi hizmeti yaparsak reklamımız olur? diyerek değil, hizmet anlayışı ile çalışacaklarını ifade eder Hasan Hüseyin Uyar, şöyle konuştu: “Vatandaşımıza sunacağımız hizmetlerin vaktinde, eksiksiz, ihtiyaçlara göre ve sistematik bir şekilde yerine getirilmesini sağlayacağız. Ehil ellerle yapılan iş kaliteli, hızlı ve düşük maliyetle yapılacak. Akrabalık bağım olmadığı için işe alınmadım diye bir cümle atık tarihe karışacak. İşin gerektirdiği niteliğin dışında hiçbir ayrım gözetilmeyecek. Kaynaklar, vatandaşın huzurunu ve refahını artırmaya yönelik kullanılacak; ihaleler, kayırmacılık yapılarak yandaşlara dağıtılmayacak. Gösteriş, lüks ve şatafat için yapılan harcamaların tamamını vatandaşımızın doğrudan hizmetine sunacağız. Bütün kamu hizmetleri her bir vatandaştan doğrudan ya da dolaylı alınan vergiler, harçlar ve diğer gelirler ile yapılır.”

MİLLETİN ALIN TERİNE SAHİP ÇIKACAĞIZ

Devlet dairesinde kullanılan bir kağıtta dahi hepimizin hakkı ve emeği olduğu anlayışıyla milletin alın terine sahip çıkacaklarını ifade eden Uyar, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bu topraklarda doğan herkesi kardeş biliyoruz. Aynı güneşi, suyu, havayı ve toprağı paylaştığımız insanlar ile barış içinde kardeşçe yaşamanın arzusundayız. Dil, din, ırk, mezhep ve hiçbir gurup/parti ayrımına rıza göstermeyeceğiz. Hepimiz biriz ve bu ülkenin vatandaşlarıyız. Kapalı kapılar ardında vatandaştan uzak ama sözde vatandaş için çalışan anlayışı ortadan kaldıracağız. Kapılarımız tüm halkımız için sonuna kadar açık olacak. Vatandaşımızın her derdi bizim derdimiz olacak. Bu toprakların birçok farklı millete ve medeniyete ev sahipliği yağmış olması kültürel zenginliğimizin en önemli göstergelerinden biridir. Şehrimizde var olan kültürel ve tarihsel mirasın emanetçisi olacak ve bu emaneti en güzel şekilde yaşatacağız. Ulaşımdan altyapıya, temizlikten kaldırım yenilemeye kadar bütün hizmetler tekrar gözden geçirilip şehrin öncelikli ihtiyacına göre planlama yapacağız. Şehrin ruhuna aykırı hizmetlere ve yapılaşmaya karşı önlemler alıp estetiğin yaygınlaştırıldığı bir hizmet ağı kuracağız. Halka sunulan bütün hizmetleri güzel, çabuk ve düşük maliyetle yapacağız. Yapılan bütün hizmetlerin halkın gözleri önünde açık ve şeffaf bir biçimde yapılmasını sağlayacağız. Şehrin yönetiminde o şehirde yaşayanları söz sahibi yapacağız. Vatandaşımızın ne derdi olursa olsun “Bu bizim görevimiz değil.” Demeden dinleyeceğiz ve çözüm üretmek için gayret göstereceğiz. Şehrin planlaması sırasında ranttan sağlanan haksız zenginleşmenin önünü keseceğiz. Rantın şehre katkısı sağlanarak toplumsal refahı artıracağız. İnsana, topluma, şehre ve şehre ait olanlara merhametle ve adaletle yaklaşacağız. Kendimiz için istemediğimizi başkası için reva görmeyeceğiz şehrimizin 7 gün 24 saat 365 gün güvende olması için çalışacağız.”

İNSANI YAŞAT Kİ DEVLET YAŞASIN’’

Saadet Partisi Kadınhanı Belediye Başkan Adayı Hüseyin Aydoğdu ise seçim çalışmaları hızlandıkça olumlu gelişmelerinde gerçekleştiğini söyledi. İnsan merkezli bir sosyal belediyecilik anlayışlarının en büyük seçim vaatlerini olduğunun altını çizen Aydoğdu, “Önce İnsan dediğimiz için ve bunu inanarak ve gönülden söylediğimizden, halkımızın bize karşı artan bir teveccühünün olduğunu yaptığımız ziyaretler esnasında bizzat görüyoruz. İnsanların bize karşı çok olumlu bir teveccühü olduğunu yaşayarak görüyorum. Bizim sosyal belediyecilik anlayışımızda insan merkezli çözüm ve hizmet projelerimiz var. Biz her işimizi yaparken önce insan diyerek yapacağız. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışını gerçek manada özümseyerek belediye çalışmalarınızı gerçekleştireceğiz” ifadelerine yer verdi.

OSMAN ÖZDEMİR

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.