Vatandaş Yediği Radar Cezasını 'İnce Zekayla' Eleştirdi

Vatandaş Yediği Radar Cezasını 'İnce Zekayla' Eleştirdi

Gaziantep'te bir vatandaş sürekli yediği radar cezalarını, esprili bir yaklaşımla eleştirdi. Aracın arkasına 'Bu araç 56 km/s ile radar cezası yemiş ve Gaziantep'in trafik sorununu çözmüştür' yazdıran vatandaşın bu esprisi halk arasında...

Gaziantep'te bir vatandaş sürekli yediği radar cezalarını, esprili bir yaklaşımla eleştirdi. Aracın arkasına 'Bu araç 56 km/s ile radar cezası yemiş ve Gaziantep'in trafik sorununu çözmüştür' yazdıran vatandaşın bu esprisi halk arasında büyük bir ilgiyle desteklendiği de ortaya çıktı.

    Ahmet Tansel isimli vatandaş, hız limitini aştığı gerekçesiyle yediği radar cezalarını ironik bir şekilde eleştirme kararı aldı. Hafif ticari aracının arkasına 'Bu araç 56 km/s ile radar cezası yemiş ve Gaziantep'in trafik sorununu çözmüştür' yazdıran Tansel, bir anda ilgi odağı oldu. Aracı yolda durduranlar ve fotoğraf çektirmek isteyenler olduğu kadar, sosyal medyada da çoğu kez paylaşıldı.

    Her ay ceza yediğini anlatan Tansel, "İpekyolu gibi transit bir yolda ticari araçların hız limiti 50 kilometreydi. Bu araçların sınıfı da yok. Kamyonet diye geçiyor. Yani 1975 model trafik kanunuyla 2014'ü idare etmeye çalışıyor maalesef idareciler. Sürekli radar cezası yediğim için kendimce böyle bir çözüm buldum. Başkaldırı demeyeyim de bu benim yasalarda bana göre olan yanlışlığa karşı beyanımdı. Bu şekilde bir yazı yazdım. Allah'a şükür şehirde sesimiz duyuldu. Şehrin ortasında yer alan İpekyolu'nda hız sınırı 80'e çıktı. Mutluyum artık. Çünkü sürekli ceza yemekten bıkmıştım." dedi.

    Yazıyı görenlerin aracı çoğu kez durdurduğunu da dile getiren Tansel, "Facebook'ta benim haricimde paylaşanlar oldu. Ben paylaşmıştım. Sonra kendi aracımın fotoğraflarını gördüm. Yani ışıklarda soranlar oluyordu. 'Bir fotoğraf çektirebilir miyim?' diyenler oluyordu. İnsanlar da eğleniyordu. Bir şekilde sesimizi duyurduk. Mutluyuz." şeklinde konuştu. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.