Nazmiye Gülbaş

Nazmiye Gülbaş

Vatan Sağolsun!

Vatan Sağolsun!

''İnsanı yaşat ki devlet yaşasın!'' (Şeyh Edebali)

Gün geçmiyor ki bir terör hadisesi duymayalım, şehit haberleri almayalım. Eskiden bir askerimiz, polisimiz şehit olduğu vakit bu haber medyada ses getirir televizyon kanallarında ilk haber olarak yer verilirdi. Halbuki bugünlerde neredeyse her gün şehit var ve şehit sayısı birli ikili rakamlardan bir kaç onlu rakamlara geçmesine rağmen medyada yer almıyor. Bu da sanırım Hükumetin, ''6112 sayılı Radyo ve Televizyonların Kuruluş ve Yayın Hizmetleri Hakkında Kanun'un 7'nci maddesinde ''Milli güvenliğin açıkça gerekli kıldığı hallerde veya kamu düzeninin ciddi şekilde bozulmasının muhtemel olduğu durumlarda'' geçici yayın yasağı getirerek bu soruna bulduğu çözümden kaynaklanıyor.

Devlet erkanı her zaman alışageldiğimiz üzere her terör hadisesinde olduğu gibi yine kınama mesajı yayınlayarak bir şekilde durumu kurtarmış oluyorlar.

Yaklaşık 30 seneyi aşmış bir PKK belası var ve her gün canımızı acıtıyor, ciğerlerimizi yakıyor.

Bizimse anlamakta zorlandığımız 15 Temmuz darbesi sonrası hem kamuda, hem sivilde olsun FETÖ ile bağlantılı kişiler birkaç ayda hemen tespit edilirken, PKK vs. terör örgütleri ile bağlantılı kişiler nasıl tespit edilemiyor?

Tespit edilenlerse mesela kamuda PKK ile ilişiği bulunan 14 bin memur ihraç edilme şöyle dursun Sayın Başbakan sadece ve sadece yerlerinin değiştirileceğini gayet rahat açıklıyor.

İşin en enteresan yanıysa halk her gün canını yakan bu hainlere gereken cezanın verilmemesine neden hiç bir tepki göster(e)miyor?

Hükumet yetkililerinden birazcık empati yapmalarını istiyoruz. 20 yaşında fidan gibi evladınızı askere göndereceksiniz ve size tabutla geri gönderecek devlet. Ne hissedersiniz Allah aşkına!?

Yıllardır değişmeyen birşey varsa o da şehit olan yavrularımızın hep kerpiç evlerde büyüdüğü, Anadolu'nun her hangi bir köyünden askere uğurlandığı, büyükşehirlerin en varoş semtlerde oturduklarıdır.

Bu ülke için canını ortaya koyan Nişantaşı, Fulya, Florya, Moda, Çankaya'dan kalkan bir şehit cenazesi neden hiç duymuyoruz?

Bu vatan sadece gariban Anadolu çocuklarının mı?

Madem bu vatan için sadece Anadolu çocukları şehit olacak vatanın kaymağını niye bu çocuklar ve aileleri değil de zenginler yiyor?

''Vatan sağolsun!'' da kim için?

Son terör hadisesinde 10 asker ve 8 sivil vatandaşımızı kaybettik. Patlamada 5 ton patlayıcı kullanılıyor. Peki bu kadar patlayıcı bölgeye getirilirken istihbaratın hiç mi haberi olmuyor?

Merhum Prof.Dr. Necmettin Erbakan Hoca Çekiç Güç'ü ülkeden defederek PKK terör örgütüne büyük bir darbe indirmişti o dönem. Refahyol Hükumeti döneminde bir tane bile şehit verilmemişti ülkede.

Terörün bitmesi İncirlik Hava Üssü'nün NATO'ya kapatılmasıyla olacaktır.

İsrail'in güvenliği için Türkiye'de İncirlik dahil birçok yerde konuşlanan ABD vs. NATO askerleri ülkeden gönderilmediği sürece biz bu terör hadiselerini yaşamaya devam ederiz MaazaAllah!

Komşumuz Irak 3'e bölünmüşken, Suriye bölünmek üzereyken bize birşey olmaz yaklaşımını aklımız almıyor.

ABD eski Dışişleri Bakanı Condoleezza Rice 2003 yılında 22 tane İslam ülkesinin sınırlarını değiştireceklerini söylemişti ve maalesef Türkiye de bu ülkeler içinde.

ABD Ortada Doğu'da zengin petrol ve doğalgaz kaynaklarının denetim ve sömürülmesi için Orta Doğu'nun kontrolünü elinde tutmak istiyor. Bunu ise bölge ülkelerinde terör, kaos çıkartarak meydana getiriyor ki rahatça bölüp parçalasın.

İslam Birliği fikri ivedilikle hayata geçirilmeli.

Selam ve dua ile...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nazmiye Gülbaş Arşivi
SON YAZILAR